Hjemiisa

Hvert sekund har du en nysjanse til å endre din story!

IISA

Kickstart dagen din med IISA! Få gratis inspirasjon + digge ​tilbud og info om mine produkter og tjenester

Det vil jeg ha!

Hva ønsker du akkurat nå?

MESTRE MANIFESTERING

Last ned gratis din sjekkliste for manifestering, så du kan identifisere hvordan du får fart på resultatene du drømmer om!

Sjekkliste

FÅ PASSIV INNTEKT

Drømmer du om å tjene penger mens du sover? Se gratis webinaret 5 steg til passiv inntekt, slik at du kommer i gang med sovepenger allerede før sommern!

Webinar

INSPIRASJON & UNSTUCKING

Inspirasjon til overskudd i helse, kjærlighet, jobb og penger? Sjekk ut magasinet med inspirerende videoer og artikler som gir guts til ditt neste rette steg!

Magasinet

TRANSFORMASJONSREISE TIL SANTORINI

Klikk på knappen så får du informasjon om transformasjonsdager i Santorini!

Reise til Santorini

Transformasjon nå!

Iisa Mari Persen – Unstucker & Inspirator 

Er dette deg?

“WHAT A LIFE! For et fantastisk liv jeg lever! WOW!”

Er det slik du våkner opp? Med denne boble-lykkefølelsen som gjør at du bare elsker livet ditt, du spretter ut av sengen, ser deg i speilet og du er i balanse – og i overskudd.. livet leker.. kjærligheten flommer over, helsa er som den skal, jobben er gøy og det tikker mye mer penger inn enn ut… eller?

Ja jeg vet, noen synes nesten det er heslig – de sier, det går ikke an å være så lykkelig! Sier hvem spør jeg da? Hvem bestemmer at vi ikke kan ha et høyt gjennomsnittlig lykkenivå – hverdagslykke, digge hverdager, ja for det er jo mest av dem. Du bestemmer over din lykke.

KLART DU KAN! 

Kanskje er det slik at du gjerne skulle hatt noe mer, gjort noe annet, fikset noen utfordringer, kjent på mer lykke i livet? Vet du, det er helt ok, det er naturlig, det er en del av livet å ønske seg mer. Jeg er opptatt av HVORDANdu kan leve det livet du drømmer omNÅ! Ikke i neste måned eller neste år, når bare… (legg inn valgfri unnskyldning), jada – for det meste er unnskyldninger.

Livet skjer oss alle. Forskjellen er hvordan vi dealer med det. Hva gjør vi når utfordringene står i kø, slår oss i trynet, når livet ikke blir som planlagt, når du plutselig må endre din retning, hva gjør du da?

TRANSFORMASJON!

Du transformerer livet til det du før bare har drømt om! Og ja – det er mulig for absolutt alle, uansett hva din story er, så kan du skape et amazing liv! Alt dreier seg faktisk om å endre sin gamle story, til en ny story som du elsker å våkne opp til! Det er som en film du bare må se om og om igjen, men med spenningen om nye dager – for når vi skaper en ny story, så er den nettopp det – noe nytt vi aldri har opplevd før.

Jeg elsker å hjelpe mennesker til transformasjon i sine liv, ja så mye at jeg nå her i Santorini skaper Hjørdissenteret – the center of happiness, hvor du kan komme (ta med møkka og kom pleier jeg å si!) for å oppnå din transformasjon så du kan leve det gode liv i pakt med din sjel og det du er ment å gjøre. Vi jobber ut fra MAER-Metoden: manifestering, action, energi og repetisjon. Vi bytter ut den gamle storyen med den storyen du vil leve nå, slik at du reiser hjem med en klarhet, plan, ny energi og metoden for å leve den nye storyen når du er vel hjemme igjen.

Vil du komme til Santorini?

Allerede i sommer starter transformasjonsdagene her i Santorini, som er et helt spesielt konsept. Vil du vite mer om hva som skjer her på transformasjonsdager her i Santorini og hvordan du kan bli med –  klikk på knappen under, så sender jeg deg info rett i innboksen din nå. Husk, hvert sekund har du en ny sjanse til å endre din story – kanskje er du klar for ditt neste rette steg her i Santorini i fantastiske omgivelser – en reise for livet – for din nye story – velkommen hit!

Jeg vil vite mer om transformasjonsdager i Santorini

Find yourself in the center of happiness – Santorini