Høstens råeste kickstart

Bli med på høstens Råeste Kickstart! Få overskudd i de 4 store

Kjærlighet – Helse – Jobb – Økonomi

Online foredrag – se når du vil!

(Vi var Live den 19.aug, men du kan melde deg på nå og se opptak) 

Bonus for de raske: De 100 første påmeldte får en rå bonus – foredraget/workshopen “Purple Brain” spilt inn i Kirkenes – fullstappet 2,5 timer hvordan du mestrer manifestering og tar action for å leve det livet du ønsker! 

“Dream big – set goals – take action”

Er du klar for en høst med superenergi, klarhet og en rå plan!? Er dette din tid til å oppnå mål og nyte resultatene? Klart det er!

Meld deg på et utrolig online foredrag med energibomben, den spirituelle actionguiden Iisa!

For kun 200 kroner får du verdi for flere tusen når du blir med på høstens råeste kickstart! Kan du ikke være med på direkten? Ingen fare, du får opptak. Det er høst igjen og tid for å tune deg inn på hva du vil bruke resten av året ditt på. Vil du våkne opp på nyttårsaften med et gigantisk smil og kjenne på lykken over det du gjorde i 2018?  

Da har jeg en god nyhet til deg! Jeg har i mange år “forsket i min hjemmelab” hva som skal til for at vi lever de livene vi er ment å leve – får det vi vil få – lykke og suksess – det som er større enn oss selv – helheten av det gode liv…. ja og slik kunne jeg fortsatt i metervis, du skjønner tegninga! 

Det jeg har kommet frem til er at når vi:

  1. Tar et VALG om å endre og finner de som kan hjelpe oss med det, så trenger vi å
  2. FORPLIKTE oss til en plan som virker samt å utføre – ta action for at vi skal få 
  3. SUKSESS – de resultatene vi før bare har drømt om. 

Dette er essensen i kickstarten. Ja det virker kanskje logisk – men la oss kalle en spade for en spade, det er ikke alltid like lett å gjøre det vi egentlig har lyst til! 

På kickstarten vil jeg gire deg så mye opp, uansett om det er kjærlighet, helse, jobb og/eller økonomi du vil gjøre noe med – at du bestemmer deg for å ta valget denne høsten – ja faktisk den søndagen når vi møtes! Deretter vil du få oppskriften på hvordan du på en best mulig måte vil forplikte deg til å gjøre det som kreves – men ikke bare gjør det, men faktisk ha det gøy mens du gjør det, uansett hvor mye du har utsatt før, brukt unnskyldninger og annet som gjør at du trenger en skikkelig kickstarte. 

Enda bedre er at du får en plan av meg som er så amazing at om du følger den som kan du bare glede deg over store endringer denne høsten som vil gi deg suksessen du ønsker deg. Jeg vet det høres stort ut – er det mulig i løpet av et foredrag? Yes. det er det! Når du lever etter metoden som jeg baserer alt på, så skjer gjerne magien både titt og ofte! Jeg snakker om MAER-metoden, hvor jeg jobber i helt motsatt ende av veldig mange. Vi starter ikke med tankene, men i motsatt ende – i manifesteringen, så i action – deretter energijobbing etterfulgt av ritualer og rutiner som repeteres. 

Grip sjansen nå med høstens Råeste Kickstart du ikke vil gå glipp av!

Jeg synes dette er så ufattelig gøy at jeg vil gjerne spre dette til så mange som mulig! Nettopp derfor kjører jeg foredrag hvor du får en skikkelig kickstart på hvordan du starter og hva som er best for deg å starte med.  Foredragene mine har alltid enorm verdi – så for kun 200.- vil du få en proppfull time med så mye innhold at du kan starte rett etterpå! I tillegg kan du spørre meg om ALT du lurer på!  30 minutter etter foredraget svarer jeg på spørsmål slik at du kan få klarhet i det du lurer på. Du får også en PDF før vi starter så det er lett for deg å følge meg, og jobbe med etterpå så du ikke er i tvil om hvordan du skal få en skikkelig kickstart i høst.  

60 minutter super kickstart! Fullpakket time med steg for steg hvordan du oppnår målene dine samtidig som du lever det livet du er ment å leve.

30 minutter Q&A – spørsmål og svar på direkten. Du kan og sende inn spørsmål i forkant av foredraget om du ikke kan være med på direkten. 

Opptak og PDF – du får opptak av foredraget, som du kan se når du vil. og en supernyttig PDF. Repetisjon er alltid lurt når du vil aktivere noe nytt. 

Hvorfor ønsker du deg kickstart?

Har du en god grunn for å ønske deg en skikkelig kickstart i høst? Jeg spør fordi de som har sterke “hvorfor” har mye større sjanse for og lykkes med noe. Når du vet hvorfor en kickstart er viktig for deg – eller at du vil sette det som noe viktig – da er det lettere og få det til. Hva er dine grunner? Tenk over det et lite øyeblikk – hva blir annerledes i livet ditt om du får en høst som gjør at du lettere får til det du vil? Er det overskudd i kjærlighet, helse, jobb og/eller økonomi du vil ha?  Er det noe du gjerne skulle ønske var annerledes i livet ditt ? Ønsker du bare at det er lettere å gjennføre eller står du fast med noe? Det spiller ingen rolle – denne kickstarten vil passe for deg der du er i livet ditt!Det er ikke viktig at du har alle svarene, men som inspirator i mange år ser jeg det er veldig viktig for mennesker å ha sitt hvorfor på plass, ellers er det så lett og ikke ta action. Det blir som den trimsykkelen som blir et tørkestativ! Foredraget vil gi deg: 

  • checkEnergiboost de lux!Denne kvelden vil gi deg alle boosten du trenger og mere til for at din høst skal få en flying start. Inspirasjonen du får vil få deg i gang med ting du kanskje aldri trodde du skulle få til, eller som du synes er vanskelig å starte med. 
  • checkPlanen til gjennomføring av høsten.Det hjelper lite med kickstart om det ikke skapes en plan som faktisk virker. Jeg gir deg hemmeligheten bak hvorfor jeg alltid utfører mine planer, og hvordan du kan bruke det i ditt liv, uansett hva du trenger plan til av de 4 store.  
  • checkSmarte løsninger på utfordringer. Med den helhetlige metoden og måten å leve på er du beredt på en hver utfordring som møter deg, ja det kan faktisk være at du vil begynne å like utfordringer 😉  Når du har smarte løsninger på alt vil du lettere få de resultatene du drømmer om.  

Jeg overleverer alltid, så du har alt å vinne…

Det du betaler for å være med er bare en symbolsk sum. Ja selvfølgelig håper jeg at du vil bli så gira at du vil jobbe videre med meg – men det er ikke hovedpoenget. Det aller råeste er at foredraget har så høy verdi – at om du bare noe av det jeg lærer deg så vil du kunne oppnå mye mer av det du synes er vanskelig eller trenger hjelp med.  

Hva om det ikke passer å være med på direkten?

Ingen fare, du har tilgang til opptaket så lenge du ønsker. Har du spørsmål du vet du vil ha svar på, så sender du de inn i forkant, så garanterer jeg at jeg vil svare deg på foredraget. 

Yes, er det din tur å få resultatene du drømmer om i høst!

angle-down

Det passer alltid! Det passer nå! 

Vi mennesker har ofte vanskelig for å komme igang og holde oss i flyten. Vi holder på en stund så stopper det opp – nettopp dette er en av mine fanesaker – hvordan holde seg unstuck + at det samtidig er gøy! Jeg mener vi bare har en livsoppgave, og det er å være lykkelig. For noen så er det å oppnå noen mål. Noen vil ha mer tid. Noen drømmer om å realisere noe. Andre vil snu opp ned på hele livet sitt. Uansett hva du kjenner deg igjen på – vil dette foredraget passe for deg. Det er gyldig for alle fordi vi alle trenger energiboost, en plan, og evnen til å gjennomføre. 

Magien i å være live: foredraget kjøres live, fordi det skaper en helt egen felles energi og mer guts til å ville få suksess når vi er flere samlet og girer hverandre opp, hjelper hverandre,skaper en felles opplevelse som gir glød til å skyte fart etterpå! 

  • 1Oppskriften: Du får oppskriften fra plan til suksess slik at du kommer i gang med høsten slik du kanskje aldri før har opplevd. Jeg vil garantert utfordre deg! 
  • 2Fallgruvene: Du får vite hvordan du slipper unna alle fallgruvene som venter når vi skal opp et nivå eller fler.
  • 3Inspirasjon: Du vil få all den inspirasjon du bare kan tenke deg – slik at du bare gleder deg til å komme i gang, og du får hemmelighetene som gjør at du faktisk gjør det og holder deg der. 

Meld deg på høstens Råeste Kickstart nå!

 

Ta action nå så du ikke glemmer det, vi kjører i gang den 19.august kl 20.00. Pris kr 200.- 

Copyright 2018, IISA