23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Hurra for alternative som tar seg betalt!

Noen sa jeg burde ligge lavt i terrenget nå, pga debatten om Svein Magne Pedersen & co. Men den dagen jeg går i grava da skal jeg ligge lavt i terrenget, enn så lenge – here we go!

Min opprinnelige tittel på innlegget i dag var “hurra for Svein Magne & co”, men så kom jeg på at oj, da kommer mange til å misforstå – at jeg støtter at desperate mennesker blir lurt for sine penger. Ja, for det er vel det som er essensen? En mann sier han kan helbrede og i tillegg tar seg betalt. For helbredelse skal være gratis, penger er fy og skam. Hvem har skapt et negativt bilde på penger? Det er vi mennesker. Jeg tror ikke noen Guder (om de finnes) har ment at mennesker skal sulte for og kunne hjelpe andre. Jeg har ikke møtt Svein Magne så jeg kan ikke si noe om det han gjør, men jeg vil si noe om det å tjene penger på å hjelpe mennesker.

Men han tjener da forferdelig mye penger eller hva? Mannen har suksess. Suksess gir penger sist jeg sjekket.

Penger er frykt for mange. Jeg kjenner så mange alternative behandlere som ligger nettopp – lavt i terrenget, de behandler hjemmefra, de går nesten dukken økonomisk, alt for å hjelpe mennesker. De vier all sin tid til dette. Noe skal de og leve av. Dette er mennesker som ofte vier livet til dette, det er ikke rom for en vanlig jobb, det er ikke nok timer i døgnet – de hjelper og hjelper – og enten gjør de det gratis eller tar seg bittelitt betalt så de har til tak over hodet. Det forventes at de skal hjelpe gratis eller for småpenger.

Men hva er det vi betaler for? Jo, vi betaler for tiden til et menneske som har noen kvaliteter og kunnskaper, en lærdom, en visdom om noe som vi ikke har. Skal vi se…. er det ikke normalt å betale for det?

Når ringte du en rørlegger sist og sa: “Kan ikke du komme hjem til meg og legge noen meter med rør bare, ja du kan jo dette.” Eller kontakt en kjent musiker: “Kan ikke du komme å holde en konsert gratis, ja det tar bare en times tid.”  Hvor mye tid har disse brukt på å lære seg disse ferdighetene? Yes, det er årevis med læring… musikeren har kanskje spilt gitar siden barndommen, øvd og øvd – og så, yes kom suksessen – og ja pengene….

Men dette gjelder ikke for de som jobber alternativt tydeligvis.

Ja, men vi har jo ingen garanti for at det virker kan du si. Nei det har vi ikke. Kommer vi noen gang til å få en garanti for hva som virker?

Dagen da håret måtte bort. Sammen med min gode venninne Iscelin, skapte vi dette til en magisk dag. Det handler om dagene. Hver eneste dag vi klarer å leve, ikke bare eksistere.

 

Jeg har levd med diagnosen uhelbredelig kreft i 5 år. I dag tidlig har jeg brukt nok en morgenstund på å svare mennesker som skriver til meg, ja noen – er desperate. De har fått en dødsdom, og fortvilet leter de etter en løsning. Selvfølgelig! Mange vil ikke godta datostemplingen, at der ikke finnes noe som hjelper, så de søker svar, noen som kan hjelpe. Jeg sitter her med tårer i øynene når jeg skriver, for jeg vet hvordan de har det. Det er et helvete jeg ikke unner noen. Så, finnes der noen mennesker som gjerne vil hjelpe. Der finnes mennesker som vier livet sitt – til å hjelpe, til å helbrede, til å be, til å skru på blokkeringer, jobbe med energier, til å snakke….

Er det så galt at de og får betalt for dette? Jeg har mottatt behandling disse 5 årene, noen ganger har jeg betalt og noen ganger er det venner som har gitt gratis.

Vet jeg hva som er utløsende faktor til at jeg lever i dag? Jeg skulle ønske jeg kunne si: her er oppskriften! Jeg kan dele det jeg tror på, men det er og alt. Det er slik vi mennesker opererer når ikke der finnes noe som offisielt hjelper, så finner vi noe vi tror på. 

Jeg personlig kan ikke bruke så mye tid på å skrive til alle, da når jeg bare noen få i mitt liv. Derfor gjør jeg andre ting – videoer, blogger,  skriver bøker, holder kurs – ikke for de som har kreft, men for mennesker som ønsker utvikling. Det er for meg som andre, noe vi har lært oss som vi formidler videre. Noe er gratis, noe koster, enkelt og greit.

Når de slipper å tenke på om de klarer å betale husleia, eller om strømmen blir kuttet, eller om de kan få reist til barnebarnet en flyreise unna….. ingen i Norge trenger å sulte kan vi si. Ok, la meg ta frem ene elefanten – mange alternative får sine penger av NAV. Tenk om de kunne ta seg betalt, gi slipp på NAV, og med hevet hode si at: jo jeg jobber alternativt og jeg tar meg betalt. De fortjener det! Wow, så mange mennesker de hjelper, og faktisk sparer samfunnet for sykemeldinger, NAV-utbetalinger osv.

Jeg synes dessverre at vi ikke er kommet så langt når vi i 2018 synes at det er helt alien at alternative behandlinger kan virke. Humbug. Lureri. Når vi tenker at alt som har noe å si for vår helse er kun kroppen og det som leger kan fikse. Har ikke vi nok beviser på at mennesker er blitt friske selv med en dødsdom? Mennesker som har gått til alternativ behandling og blitt bra! Kanskje ikke helbredet nødvendigvis, men fri for smerter, levd lengere osv..

Nei, der finnes ingen garanti i alternativbransjen. Ja, der finnes sorte får i alternativbransjen – som alle andre steder. Det er ikke slik at man går gjennom en detektor og kun engler slipper gjennom sikkerhetskontrollen.

Noen skrev til meg at jeg burde vært fengslet som snakker om kreft og at det er mulig å bli frisk. Jeg har blitt spyttet på mange ganger av voksne mennesker som hater det jeg sier. Men vet dere, når noen prøver å kneble, da er det noe som skal ut. Det sårer ikke lenger. Det er bare trist. Det er frykt – for at kanskje er det man tror på feil. Det er helt ok. Det gir meg faktisk kraft til å fortsette.

Har jeg fasiten på hvordan et menneske kan bli frisk? Har Svein Magne Pedersen det? Har andre alternative svaret? Vi vet ikke. Alt vi kan gjøre hver og en av oss, er å leve i det vi tror på.

Jeg tror uhelbredelig kreft er mulig å helbrede. Men om jeg dør snart, så kan drittslengerne godte seg og si: “Hva var det jeg sa!” Jeg vet ikke når jeg dør. Det vet ikke du heller. Jeg vet ikke om det jeg gjør er rett, men jeg tror på det. Det er det aller viktigste for meg. Kan det hjelpe andre, fantastisk. Da har jeg og gjort noe godt i livet mitt. Jeg tror de aller fleste vil hjelpe, være til nytte.

Jeg håper at kjærligheten vil seire. Krigen er startet. Kjærlighetskrigen. Med det så oppfordrer jeg alle alternative som jobber fra hjertet, reise seg opp og stå for det de tror på. Og vil du ta deg betalt, gjør det, med hevet hode, vær stolt over det du gjør. Dette viktige arbeidet i en tøff verden, det betyr mye, glem aldri det! Vi må være mange for å stå i dette nye som kommer nå, raskere enn vi aner. Ønsker du å hjelpe gratis, så flott, fortsett med det du gjør.

Det finnes så enormt mange som hjelper på en alternativ måte. Er du en av dem? Jeg heier på deg!

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles