23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Hvis jeg var mor di hadde du ikke gitt f i advarslene…

Ikke fordi jeg hadde nektet deg (selv om jeg hadde gjort mitt om du var mindreårig), men fordi du husket at da jeg fikk cellegift så var immunforsvaret så dårlig at jeg ble isolert hjemme og du kunne ikke være sammen med meg på 14 dager fordi du kunne smitte meg med det som du dro med deg fra det offentlige rom. Da hadde du husket at når det verste var over og du endelig fikk ha venner på besøk, så måtte alle sammen bruke antibac som sto i gangen.Friske mennesker som ikke har noen nære i risikogruppen, jeg skjønner det er vanskelig å forstå dette. Jeg skjønner at dere vil ha en fest, hey – det ville jeg og når jeg var på deres alder. Vi mennesker håndterer dette forskjellig, jeg velger å leve uten frykt – samtidig må jeg si at jeg er utrolig glad at dette bildet ikke er tatt i går. Jeg forstår at utsatte mennesker blir redde når anbefalinger brytes… fordi vi skal på fest? Nei vi kan ikke slutte å leve, eller holdes i karantene over lengere tid. Jeg så en kommentar: “Dere som er syke, hold dere hjemme”. Problemet er bare at syke mennesker og trenger å komme seg på sykehus til tider, og på veien dit kan mye skje. Argumentet er: “skogen er trygg”.. det er mindre sjanse å bli smittet her enn på byen i Oslo. Det er vel menneskemengden som er utfordringen, at så mange mennesker tar T-banen og da øker sjansen for smitte… og hva skjer når alkoholen tar over – jo da renner vettet ut, det vel vi alle som har vært ung og tatt oss en fest. Nå er det ikke bare unge folk som har dratt til Kollen, jeg blir nesten litt flau jeg av å se videoer derfra med godt voksne mennesker som gir F i oppfordringen om ikke dra til Kollen. Er vi egoistiske? Jeg klarer ikke slutte å tenke på alle de som er i risikosonen, og som nå er bekymret på grunn av at andre ikke overholder det som er anbefalt.

Jeg så og en video med  Bruce Aylward, assisterende generalsekretær i WHO hvor han snakker om at vi vet lite om smitte blant barn, samtidig som unge, friske mennesker dør.

Dette handler ikke om å slutte å leve, men å følge det som blir gitt i denne perioden.

Samtidig er ikke frykt og stress noe bra for et godt immunforsvar, mer om det i neste blogg.. nå måtte jeg bare få ut noen tanker om det å drite i det som sies, det er en grunn til at slike avgjørelser taes.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles