3.8 C
New York
tirsdag, november 29, 2022

Buy now

spot_img

Hvordan markedsføre network marketing nå [podkast]

 

Lytt til podkasten for å få inspirasjon og læring på hvordan du lettere kan markedsføre din network marketing nå.

Kan vi løfte bransjen med å bli smartere og markedsføre på en bedre måte? Jeg er fan av attraction marketing hvor mennesker kommer til deg istedet for at du trenger å løpe etter noen, og jeg vil vel si at det er utrolig smart å lære seg det nå, så du kan jobbe på en lettere måte.

Samtidig så trenger mennesker læring og forståelse av denne bransjen, både for businessen og for produktenen du har. Så dykk inn og se hvordan du kan hjelpe andre til å lære og forstå, hvordan kan du være en problemløser uten å være pushy? Jo, la de banke på online-døra di!

Jeg nevner video i dagens podkast, jeg er affiliate for Wave fordi jeg liker det de leverer. Vil du sjekke ut Wave så finner du det HER. 

Mennesker vil ha muligheter, og det kan du tilby, en trenger bare å være profesjonell – og de som tar jobben med å bli mer proff vil også få det til i tiden fremover. Så, invester tid i hvordan du kan få de til å komme til deg, det vil lønne seg. Tiden kommer etter hvert, og kanskje raskere enn vi tror, hvor mennesker begynner å lete mye mer etter andre muligheter. Da står enkelte og roper: “kjøp kjøp”, hva kan du gjøre i stedet?

Jeg vi dele flere tips fremover på podkasten, så bare å følge med. Vil du ha en melding på messenger når det kommer ny podkast så klikk HER.

Vil du lære mer om hvordan du kan tiltrekke deg nye team-medlemmmer? Sjekk ut 3 timers kurset som viser deg steg for steg hvordan du gjør det:

[thrive_link color=’blue’ link=’https://my.rigelstars.com/tiltrekk-deg-nye-team-medlemmmer/’ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]Titrekk deg nye team-medlemmer[/thrive_link]

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,582FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles