19.8 C
New York
søndag, mai 29, 2022

Buy now

spot_img

Hvordan skal jeg klare å endre livet mitt når…

 • jeg er syk
 • jeg har opplevd så mye vanskelig
 • jeg ikke har penger
 • jeg er alene
 • jeg har så lite energi
 • jeg ikke har ressurser
 • jeg har så liten tid
 • jeg har ingen rundt meg som skjønner
 • jeg får så mye motstand

Listen er mye lengere, dette er bare for å illustrere noe. Jeg får hele tiden disse ordene og spørsmålene – og jeg svarer, men fra det å få informasjon til å gjøre – ja så er det ofte en helvetes vei! Fordi det må gjøres en jobb, og jo større endringer – jo mer jobb. Ikke alle er villig til å gjøre jobben. Men er man villig til det så vil jeg påstå:

Alle kan endre livet sitt!

Jeg har aldri møtt et menneske som ikke kan endre livet sitt. Det er mulig for alle! Absolutt alle kan skape et amazing liv, det livet de drømmer om. Men greia er at det koster – det koster tid, penger, tillit, gi slipp, gå tunge runder… og mye mer. Det er en himla vei å endre livet sitt, nettopp derfor er det mange som ikke gjør det selv om… de egentlig vil…

Om en har det slik, synes det er vanskelig så vil jeg anbefale: 

 1. Ta et aktivt valg om at NÅ vil du endre – du bestemmer deg for å være klar
 2. Finn gløden inni deg som har lyst til å endre – kjenn på lykken, følelsen som om du allerede har vunnet
 3. Finn ut hvorfor du har lyst å endre – hva vil det gi deg?
 4. Bestem deg for hvem som skal hjelpe deg – ikke gjør det alene, det er en møkkajobb nok som det er!
 5. Forplikte deg til å utføre det som kreves
 6. Husk at gammel story puster deg i nakken, ta action som gjør at en ny story skapes
 7. Finn noen å feire med underveis, noen som støtter deg, en heiagjeng!

Husk at dette er en jobb som skal utføres, det kommer ikke av seg selv.

Vil du være med på noe som virkelig kan gi deg en skikkelig kickstart til din endring, uansett hvilke endringer du ønsker å gjøre?

I dag den 19.juli holder jeg et online foredrag jeg kaller VENUS – som handler om å leve i rett energifelt for  å oppnå det livet du drømmer om. Her får du stegene, oppskriften til hvordan du kan endre livet ditt dramatisk.

Vil du være med så meld deg på her: https://luckylinda.simplero.com/purchase/76456-Foredrag-Online-med-IISA-Nr-1-VENUS

Ser du denne bloggen etter 19.juli, kan du likevel melde deg på og se opptaket.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,334FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles