Iimami 8 Business

Iimami 8 Biz

med Iisa

Fra ide til suksess! 

8 rå businessuker hvor du får alt du trenger!

 

Vi startet 22.11.2021

Modul 1 er allerede tilgjengelig

Skyrocket ditt liv & din business med Iisa!

Iimami 8 Biz er for deg som er overklar for å nyte livet! Du er sulten på en digg business – samtidig som du vil ha det moro på veien! Er du gira på å se hvordan energier og strategier gir deg salg og et liv du ikke trenger å ta ferie fra – ja da er Iimami 8 Biz for deg! 

Få resultatene

Fiks det tekniske

Få svar

Gullgruppe

Få betalt for å være Deg

Tenk om din business var slik at alt du skulle gjøre hele tiden var å leve som deg selv, hadde det vært amazing eller? Du er i flyten når du jobber og nettsider, salgssider, sosiale media, annonser, videoer, eposter og alt du gjør er ikke en smerte men noe du koser deg med! Det er slik jeg guider mine kunder, til å elske både oss selv det vi holder på med, slik at utfordringer er gøy (ja det betyr jo bare at du klatrer til et høyere nivå ikke sant – tusen takk for det)!  

Du trenger ikke lenger løpe og stresse og lure på din strategi, for dine neste rette steg kommer til deg når du er med på Iimami 8 Biz. Resultatene dine kommer også raskere fordi du er i ditt rette energifelt med en ny story – og et liv og en business du digger!  

Ps: Har du ikke sett gratiswebinaret Businesskoden finner du det her så du kan se nå.

FRIHETEN TIL Å VELGE…

Hvilke friheter drømmer du om å realisere? Disse 3 eller noe annet? Viktig for deg?  

Tid?

Sted?

Økonomi?

9 grunner til å bli med i IIMAMI 8 BIZ

1. MAGISK ENERGI & UNSTUCKING 

Energiarbeide er min superpower som gjør at du blir unstuck uansett hva du står fast med! Jeg er en støvel som sparker med kjærlighet slik at du alltid er i utvikling.  

2. STEG FOR STEG STRATEGI

Når du har strategien klar og planen rocker er det moro å ta action! Vi jobber utfra Neste Rette Steg, en metode som gjør at du kan oppnå bedre resultater raskere.  

3. SALG 24/7

Du trenger ikke bare bytte tid mot penger, vi automatiserer også businessen slik at den er i drift når du sover eller gjør andre ting. Kaching i kassa!  

4. KLARHET PÅ VEIEN

Med fokus og tett samarbeid vil du mye lettere ha klarhet. Tvil og vingling farvel, her ser du sandkassa di vokse hver dag – og din vei er åpen når du tar plassen!

5. TEKNISK TRALALA

Uansett hvor du er i forhold til det tekniske – vil du få hjelp! Enkle korte videoer forklarer dine steg, ved å følge oppskriften jeg gir deg i alt du lurer på får du det til – og faktisk vil du kunne ha det gøy med det tekniske! 

6. OPPDATERT 2022 BIZ

Med en verden som vi aldri har opplevd lignende før, er det utrolig viktig at du har en mentor som er oppdatert på hva som virker og hva som ikke virker – yes, that´s me!

7. ALT DU TRENGER!

Du har neppe sett maken til totalpakke før i et 8 ukers kurs – du trenger faktisk ikke masse annen businesskursing, du får alt du trenger i Iimami 8 Biz! 

8. daglig *MIIT

*Motivasjon – Inspirasjon – Informasjon – Transformasjon. 

Det er lett å ramle av toget når en er alene, men med vår daglige MIIT så har du alltid et “hjem” som støtter deg! 

9. GULLgruppe DU BLIR GLAD I

Jeg elsker kundene mine! Jeg har skapt et liv og en business hvor jeg tiltrekker meg rause mennesker som løfter hverandre – og det er gull verdt i seg selv – kjærlighet! 

Energi + Strategi = Salg

Gullåret 2022 – det er hva jeg vil du skal huske dette året som. Det året hvor du ser at du kan definere, designe og manifestere det du vil ha! Samtidig som du tar action med letthet i rett energifelt, slik at det er en lek å repetere de gode rutinene og ritualene som gir deg resultater

Dette er DDMAER METODEN min som vi jobber utfra, og når du går all in i den, så vil du se hva jeg mener med SER – Smartere – Enklere – Raskere! Ja kanskje trenger du å gå noen runder før du omfavner dette helt, men dette er ikke for “wannabe-business”, den er for de som er overklar for et skikkelig gullår – uansett hvor mye nedgangstider vi blir pepret med. De som står nå, de vil få det mye lettere fremover, vi kopierer det vi gjorde i går, forrige uke og måned – er du happy med det, eller klar for å kopiere noe nytt? Ready to rock?! Da er dette for deg!?

Live 5 dager i uka!

20 rå energi og strategi minutter hver mandag-fredag som får deg til å hoppe ut av sengen! En daglig kickstart på businessdagen din – som gir deg ditt daglige MIIT

 • Motivasjon 
 • Inspirasjon 
 • Informasjon 
 • Transformasjon 

Du kan være med å bestemme temaer, slik at du får akkurat det du trenger i løpet av uka! 

Zoom hver uke!

Å være sammen i gruppe og få veiledning på det du står i akkurat nå er uvurderlig! Når noen andre lurer på noe, hjelper dette også deg. Den ukentlige Zoomen er noe av det som gir alle i GMM en kick og virkelig hjelp med neste rette steg. 

Samtidig er det amazing å bli kjent med de andre i gruppa, som igjen gir deg både nye sparringspartnere, hjelp og nye vennskap – gull gull gull! Mennesker som løfter hverandre, love it! 

Medlemsportal med alt!

Har du hørt om en medlemsportal hvor du bare kan bestille det du vil ha der? Yes, slik er det! Bare si hva du savner, så blir det produsert – fantastisk eller? 

Kurs, moduler, lydfiler, videoer, tekster, lenker, challenger – et eldorado av goodies som vokser hver eneste uke! Alt fra teknisk, strategier, energiarbeide og rå moduler som gjør at du kan skyrocket din business! Denne er verdt utrolig mange tusen hvis jeg regner på det – all for you! 

Svar på dine spørsmål!

Hvor mye tid bruker du på å lete etter svar på alt det som vil hjelpe deg med både livet og businessen – ja for det henger sammen vet vi jo. 

Her får du svar på dine spørsmål, enten legger du inn spørsmål før morgendagens live, eller i gruppa – slik at de andre kan gi deg innspill også, eller på ukas Zoom selvfølgelig. 

Poenget er at du skal ikke stoppe opp fordi du ikke vet svaret – jeg er her for å hjelpe deg hele 5 dager i uka! 

Disse Bonusene er dine!

Disse rå bonusene får du til odel og eie! De hjelper deg på veien uansett hva du har behov for og hvor du står fast, så finnes svarene der – og du får hjelpen du trenger. 

Tilgang til Gullmastermind 

verdt 20 000!

​I disse 8 ukene får du tilgang til Mastermind og det som skjer der – dvs live hver morgen, Zoom, nye kurs, Facebookgruppe… ja alt du trenger – det er bare å spørre, så vises du til der alt er – eller det skapes underveis om det er noe som ikke er der allerede! 

Select Dynamic field

18 kurs verdt 66 000!

Jeg er en produksjonsmaskin, så med det samme du melder deg inn får du umiddelbart tilgang til hele 18 onlinekurs! Det er network marketing kurs, Energiskole, Businesskole, manifesteringskurs, endre pengestory, frihetstrening, tidligere helgekurs – og mye mer. Her dykker du inn i akkurat det du vil når det passer deg. Aldri mer stuck, men alltid noe som viser deg veien videre. 

Iimami – ubeskrivelig verdi!

Vi bygger nytt nettsted, hvor du kan markedsføre deg, vi skaper magasin, vi lager community og masse som skjer – hvor du – bare ved å være med på dette kurset, så får du gratis tilgang til det som bygges nå… alt for at vi skal stå sammen og tenke team. Vi ønsker å bidra til en business i flyt og med suksess – uten at du skal være alene, men kan være sammen med andre, slik at vi spiller hverandre god. 

Å finne det som virker nå…

Nå er det viktigere enn noen gang å se ting fra en annen synsvinkel. Snu opp ned, tenke nytt og ikke minst gjøre ny action! Dette er mitt fokus, å guide deg gjennom hvordan du skaper en rå business i år med å åpne opp for nye energier og strategier. En ny verden skapes og vi er invitert…

“Lev som om det allerede har skjedd” 

Andre sier dette…

Enorme resultater på 1 måned!

Å være i mastermind er noe jeg virkelig kan anbefale. Iisa er gull! Er så mye læring, på en helt unik måte. Daglige morgen møter er med å booste dagen?? bare etter en mnd ser eg enorme resultater?? Gleder meg vilt til fortsettelsen ? 

Ragnhild

Teknisk og mental hjelp!

Mastermind…master your mind..Jepp! Det er det det handler om. Å drive egen business er ikke bare å selge, men å vite hva du skal selge og hvorfor. Samtidig skal du ha det gøy! Hvis ikke kan du bare ha en vanlig jobb, hehe. Mastermind hjelper meg til å drive min bedrift fra hjertet, være strukturert og ha fokus på kunden. Iisa overleverer, vi får så mye. Gleder meg til hver live sending og zoom møte. Der jeg får den hjelpen jeg trenger både teknisk og mentalt, og det er veldig konstruktivt! Her er det høy energi og bare gode vibber. Helt fantastisk. Anbefales! 

Hanne

De rette stegene for å nå mine mål!

Mastermind er gull verdt, både når det gjelder personlig utvikling og det å nå nye høyder i businessen! ? I denne gruppa har jeg fått nye “kollegaer” og et fellesskap der vi heier på hverandre. Jeg får hjelp til å ta de rette stegene for å nå mine mål, og mange gode verktøy som sikrer framgang, struktur og action. Iisa er rå på salg, markedsføring og å serve de hun jobber med, og jeg var en av de heldige denne gangen!

JORID

Mitt ​Mantra for suksess:

Decide – Commit – Succeed

01.

Ta valget 
 • Du kan velge å gå veien til suksess og livet du vil ha – valget er der for alle!
 • Mange sitter i tankene sine og tenker på at en dag skal de ta action… 
 • Sannheten er at du kan ta valget i dag! Du er bare en bestemmelse fra steg nr 2, og til en aktiv vei til suksess. 

02.

Forplikte deg
 • Å forplikte seg kan være spennende eller slitsomt – du designer din verden! 
 • Når du digger livet og businessen din, vil forpliktelse være noe du velger å gjøre… 
 • Den som forplikter seg vil få suksess, så enkelt er det. Du tweaker og skaper, endrer og nyter reisen.

03.

Få suksess!
 • Din suksess, hvordan ser den ut? Husk at du definerer og designer den! 
 • Når du vet hvorfor du ønsker suksess, og fokuserer på dine hvorfor-grunner er veien mye lettere å gå…
 • Ta valget om din suksess, forplikte deg til å gjøre jobben – så kommer suksessen – 1-2-3 – er du med?! 

Verdien av Iimami 8 Biz 

1) IIMAMI –  40 000

2) MASTERMIND  – 20 000 

3) 18 ONLINE KURS – 66 000

TOTALVERDI: 

KR 126 000

DIN PRIS KR 19 970 NÅ! 

“Du må velge en nisje, du kan ikke både jobbe med business og selvutvikling.” I dag er jeg glad jeg ikke valgte, for vi ser at vi trenger helheten i 2022 – virkelig! Jeg unstucker mennesker med energi og strategi. Unstucking er min superpower (hva er din?)! 

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. Min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, og lite ante jeg hvor viktig det ville bli nettopp nå.  

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagesn situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, har eget kurssted – Tjeldøya Slott. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Drevet Energiskolen og skapt en bøtte med onlinekurs. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann. 

I 2017 solgte jeg alt og flyttet til Santorini i Hellas. Da så jeg virkelig hvor smart det var å ha sin business på nett… samtidig som kundene også kom dit, ja de var ikke vonde å be ?

2022 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg!

Iimami starter 22.november

Mulighetene er der for alle, å få suksess med egen business på nett. Det er ingen magisk greie – det handler om å brette opp ermene og gjøre jobben. Samtidig jobber jeg etter 10/90 – 10% av det du gjør gir deg 90% av resultatene – når du er i rett energifelt, så handler det ikke om å slite seg ut, men om å ha det gøy – ta action – og oppnå målene som igjen gjør at du kan nyte resultatene, ja livet som du før kanskje bare har drømt om. Er du med? 

 • Steg 1:Registrer deg inn og du får tilgang til gruppa vår i dag, og er med på livesending allerede fra i morgen! (Livesending hver man-fre kl 08:30, se opptak om du vil) 
 • Steg 2: Møt de andre i gruppa på vår ukentlige Zoom, som er hver tirsdag både dagtid (kl 14) og kveldstid (kl 19) så alle kan være med når det passer best. Få svar på det du trenger hjelp med. Legg spørsmål i gruppa vår, og du får raskt svar så du kan være i flyt med din business! 
 • Steg 3: Dykk inn i alt du har tilgang til! Medlemsportalen er proppfull av superstoff og kurs for både personlig vekst og business. Alt fra energiarbeid og lydfiler til mindset, kursing i network marketing, annonser, online kurs, sosiale media, videoredigering, challenger og mye mye mer. Ja det er faktisk de som er med som sier hva de har behov for – og det vil dukke opp i portalen vår! 

Registrer deg inn her:

Yay! ? Istedet for å legge oss ned, valgt vi å kjøpe rådhuset på Tjeldsund, og gjør det nå om til et amazing sted – Tjeldøya Slott! Alt er mulig! ?

Å elske livet hver dag, å skape et liv du ikke trenger å ta ferie fra, det er magisk! Alle har muligheten til å gjøre dette, og min mission er å være et levende eksempel – slik at flere tør å se sin egen verdi og vise verden det de har. 

Iisa Mari Persen

Frihetsguide og Unstucker