23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Invitasjon til Tjeldøya Slott

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0PWHEaCVLvQ[/embedyt]

Heisann! I videoen over forteller jeg om Tjeldøya Slott og din mulighet til å komme hit allerede snart for et opphold hvor du får jobbe med akkurat det som passer deg – om det er personlig vekst eller business spiller ingen rolle.

Dette er et konsept hvor du ikke kommer til et kurs hvor du lytter til meg i 8 timer om dagen, men hvor vi har felles sessions – alt etter som hva som passer gruppen. Det er som en workaction – bare at du har support og hjelp på det du trenger hele veien.

Jeg er ikke fan av det perfekte, jeg synes når en har noe så er det bare å åpne dørene! Det er en av mine suksessfaktorer, det at jeg alltid bare har tatt action. Tjeldøya er her for å serve de som ønsker å komme videre med sin personlige vekst og/eller business – ja det henger jo gjerne sammen. Noen ønsker flere inntektskilder, hjelp med det tekniske, andre vil jobbe på en ny måte… og andre igjen vil dykke innover for å se hva som kan gjøres der for egen utvikling – frihet!

Jeg har i mange år holdt kurs – både over hele Norge og i andre land.. og på nett – bøttevis med onlinekurs, og Mastermind og VIP.

Denne invitasjonen er nok for deg som kjenner meg fra før – eller er blitt anbefalt meg av noen andre, så du finner ingen fancy salgsside om Tjeldøya akkurat nå, se videoen for min invitasjon til deg – og kjenner du det er rett så ta gjerne action og sikre deg den beste prisen. Vi vet at

Hei! Denne “hemmelige” er for deg som vet du vil komme på et kursopphold på Tjeldøya Slott.

Du betaler først for antall dager, så kan du bestemme datoer senere.

Om du pga covid 19 ikke kan komme på datoen som du har satt, så kan du endre oppholdsdatoene dine når som helst.

Om du ønsker det, så kan du gjemme oppholdet ditt så lenge du ønsker – du kan når som helst booke deg inn til den prisen som er nå, uavhengig av pris som kommer senere.

Vi gjør alt vi kan for å legge til rette.

Første åpne dager er: 

Mars: 22.-27

Mai: 24.-29

Datoer for juni og utover kommer senere denne uken – det blir mange å velge mellom 🙂

Prisen normalt er fra kr 4000 pr dag, men akkurat nå hvis du registrerer deg inn, så får du kr 500 i rabatt pr dag – for de som registrerer seg inn kjapt, denne står bare en liten stund .

Alt er inkludert på Tjeldøya – “kursing”, overnatting og mat + drikke. Ta med deg selv og kom!

Vil du registrere deg så klikker du her:

https://luckylinda.simplero.com/purchase/125412-Tjeldya-Slott

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles