23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Jeg har diagnosen uhelbredelig kreft og dette er hva jeg gjør

Hvis jeg bare kunne skrive ett blogginnlegg før jeg døde – hva ville jeg skrive da? Det var spørsmålet jeg stilte meg selv for noen minutter siden. Ikke fordi jeg tror jeg skal dø snart, men – fordi vi ikke vet når vi dør, så vil jeg forsikre meg at jeg har skrevet og sagt det som jeg mener er viktig for meg å videreformidle. Jeg vil skrive en bok om dette, men enn så lenge vil jeg blogge litt. Dele med de som vil lese.

Jeg går rett på sak og deler litt om hva jeg gjør og hva jeg tror på. Hvorfor jeg tror på det jeg gjør skal jeg forklare nærmere i en annen blogg. Dette er skrevet for å spre noe som mennesker gjør rundt i hele verden. Det er faktisk en del mennesker som enten lever lenge med uhelbredelig kreft eller blir friske. Det er ikke slik at alle dør, og jeg tror ikke det er tilfeldig.

Dette er noe av livet mitt..

 • Meditasjon hver dag
 • Trening – løping, yoga (jeg tror ikke treningsformen er viktig, men at vi tar vare på kroppen slik vi klarer)
 • Spirituell kommunikasjon
 • Mottar healing og jobber med selvhealing
 • Spiser ikke sukker eller “halvferdig” mat
 • Lever et rolig liv uten stress (noen tror jeg stresser fordi jeg gjør mye – men alt dette er positivt)
 • Følger min intuisjon
 • Lever i kjærlighet og ikke frykt
 • Følger min passion og drøm – elsker livet – sterke grunner for å leve
 • Bruker tilskudd og matvarer som har vist seg å være bra for kreftpasienter
 • Tar kontroll på egen helse
 • Forer alt som er positivt – de gode følelsene – det gode liv – mennesker
 • Lever i tillit
 • Lever som om jeg er frisk

Før var jeg redd for de som var uenige, og jeg ble så lei meg av sterke kommentarer. Det biter ikke på meg lenger.

Jeg lever et rolig liv her i Santorini, og jeg formidler det jeg ønsker, og jeg synes det er viktig at vi som opplever noe annet forteller dette videre. Det er på tide. Vi går inn i en ny tid. Det er over hvor vi skal stå med lua i handa og ikke tro at noe er mulig å gjøre noe med. Det finnes så mange muligheter – og mange mennesker som går denne veien hver dag.

En energi av håp.

Et ønske om at vi skal våkne opp.

Nå.

Det er vanskelig å endre noe som har vært i mange år, tenk om det du har trodd på i alle år ikke var helt sant? Hva skal du holde fast i? Hva mer er ikke sant? Det “enkleste” er å tro på at alt som alltid har vært –  vil alltid være.

Ønsker du å lese noe så vil jeg anbefale:

 • Radical Remission (Plutselig uforklarlig frisk på norsk)
 • Kreft og terrenget ditt
 • Dying to be me – Anita Morjani (finnes og på norsk)

Mer kommer fremover, alt godt til deg som er her!

Santorinihilsen fra iisa

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles