Jobb med meg

Bli med i Iisa´s Network Marketing Team

Er du klar for å skape drømmelivet?

Jeg jobber ofte fra Santorini, mitt 2.hjem – kanskje du vil komme dit og jobbe med meg derfra en gang? 🙂 

Så amazing at DU er her! Hvis du er her for å se om du kan være en match til å jobbe sammen med meg, så er du kommet til rett sted! Jeg ser alltid etter motiverte mennesker som vil bli sin egen sjef og ønsker frihet i livet!

Visste du at network marketing er en av verdens smarteste businessmodeller, og antagelig den enkleste og rimeligste businessen du kan starte? Selskapet tar seg av produktene, utviklingene, sendingen, kundeservice og logistikken. Det eneste du gjør er å markedsføre produktene og muligheten – noe jeg vil gi deg full opplæring i hvordan du gjør det på best måte. 

Kanskje du allerede har en business og søker etter en ekstra inntektsmulighet til din merkevare? Sjekk ut om vårt selskap passer inn med det du allerede jobber med. 

Frihet! Om det er tid, sted og/eller økonomisk frihet du søker – så er alt dette oppnåelig i network marketing. Ulikt når du kun jobber for deg selv, så har du her både et team du jobber sammen med, og når du skaper ditt eget team så vil du se at din frihet øker i takt med at teamet øker. Du vil få en gjentagende inntekt som kommer inn på din konto hver fredag – amazing! 

Alle mennesker har forskjellige drømmer, så det er viktig for deg å se om noe av det jeg beskriver matcher med det du ønsker. Når du skal bli en del av et selskap så er sjansen større for suksess om du kjenner at dette passer deg. 

Hvorfor jeg har valgt å jobbe med network marketing:

Jeg har vært gründer på fulltid siden 2011, som foredragsholder, forfatter, mastermindleder for business og personlig selvutvikling, VIP-kunder, samt en rekke kurs både “offline” og online. Alt har vært spennende, og jeg drifter nå et onlinemagasin – men vet du, det er en grunn til at jeg har valgt å gå “all in” i network marketing og akkurat det selskapet som jeg er med.  

Businessen gikk helt topp, men jeg savnet noe – min frihet, den totale friheten… ja du vet den ofte gründere sier de ønsker seg. Samtidig ble jeg fasinert over de ubegrensede mulighetene – og det å jobbe i team, ja med mennesker fra hele verden, wow! 

Jeg var samtidig på søken etter noe spesielt som jeg ikke tenkte var relatert til min business, men til noe annet i livet mitt – så da jeg oppdaget selskapet jeg jobber med – bare sa det PANG! Kjærlighet ved første blikk, ja faktisk så sterkt at jeg brukte de siste 4 månedene av 2019 til å gi slipp på store deler av min tidligere business – noe må ofres om man vil få det til. Jeg er på vei – vil du være med? 

 • Ha din egen business uten å jobbe alene.
 • Ubegrensede inntekstmuligheter.
 • Jobb når du vil  – og fra hvor du vil i verden.
 •  Muligheten til å jobbe med mennesker i 46 land.
 • Har du en mobil kan du starte i dag.
 • Du bestemmer om du vil jobbe “offline” og/eller online.
 • Rimelig å komme i gang.
 • Du trenger ikke egne produkter, lokale eller alt annet styr…

Hvorfor jeg valgte det selskapet jeg er med og hvorfor det er smart å bli med i mitt team:

Jeg kunne skrevet enormt mange punkter her, men jeg har begrenset meg til 10 her – og håper det vil gi deg litt  “feelingen” av å jobbe sammen med oss: 

 • Jeg ville brukt produktene uansett. (Jeg var på jakt etter dette i 5 år!)
 • Selskapet har skapt en helt ny kategori, vi er pionerer, men de har eksistert i 8 år, så en perfekt kombinasjon.
 • Vår leder har vært distributør i mange år selv, så alt fra kompensasjonsplan og helheten er med oss i fokus.
 •  Vi er i en kategori som omsetter enormt og det øker hele tiden fordi mennesker er opptatt av dette. 
 • Selskapet fokuserer på online markedsførings-strategier, så det er enkelt å jobbe fra mobilen.
 • Ledelsen gir ukentlig trening og god opplæring på både produkter og business.
 • Vi har ukentlige treninger i teamet hvor du får all læring, støtte og support du trenger for din suksess.
 • Vil du jobbe så automatisert som mulig? Du får opplæring i hvordan du gjør dette steg for steg.
 • Vi har et aktivt team som er raust og støtter hverandre, så her er du velkommen inn.  
 •  Jeg bruker mye tid og penger på læring av de beste i verden, all denne læringen gir jeg videre til teamet!

Sannheten er… at jeg  elsker å hjelpe mennesker til å endre sin story! I network marketing kan alle klare det, om du har…

Passion (sorry men noe låter bare bedre på engelsk)… jeg er av den mening at vi trenger å ha passion for noe for å endre vår story, om det er å få en ny økonomi, leve på en annen måte, skape en ny livsstil… hva enn det er… 

Så, enn så digg jeg syntes det hadde vært å jobbe sammen, så vil jeg være sikker på at dette er en god match for oss begge. Jeg vil at du skal tenke på dette når du dykker inn i informasjonen om å bli med i vårt team. Passer det for deg? 

Jeg investerer mye tid i å coache og trene teamet mitt – derfor jobber jeg ikke med alle… Jeg jobber med de som er villige, så jeg ikke sløser med tiden min – hey, jeg vil ikke kaste bort din tid heller. 

Hvis du synes dette er fair og ser verdien av å få gratis coaching mens andre betaler kr 4000 for 45 minutter, og du i tillegg får vite at jeg har blant annet vært mastermindleder for over 100 gründere i både business og selvutvikling, jeg er en teknisk nerd og jeg jobber fulltid med mitt selskap – ja da håper jeg du ser at dette ikke er et “bli med i teamet-vær så god klar deg selv-opplegg!” Her får du verdier for flere hundre tusen når du blir med! 

Jeg ser etter: 

 • Deg som er sulten
 • Deg som er mulig å coache
 • Deg som er ferdig med unnskyldninger
 • Deg som har en brennende ønske om å få suksess
 • Deg som er hyggelig å jobbe sammen med
 •  Deg som ønsker frihet og er villig til å gjøre jobben for å komme dit

Og – ja til mer gøy i livet! Så digger du å ha det moro underveis, da snakker vi… Jeg reiser på eventer og arrangerer noen selv, jobb er så mye mer enn jobb – dette er en livsstil. Livet er for kort til og ikke ha det moro! 

Høres dette ut som deg? 

Ja? Herlig! Det første du trenger å gjøre er å sette av 18 minutter til å se en kort presentasjon hvor jeg forteller om selskapet og litt om produktene. Kjenner du så at dette passer deg, så er du velkommen til å jobbe sammen med meg, så lover jeg å støtte deg hele veien så du kan oppnå det du drømmer om og leve det livet du ønsker deg!

©Iisa Persen – 2020