Kaching Kveld

KACHING KVELD

MED IISA

Få fart på din online business med disse 3 stegene

22.FEBRUAR

20:00

Dette lærer du i webinaret:

01

ENERGI

Hvordan du ved å bruke din energi, være i rett energifelt, manifestere det du vil ha skaper et liv du ikke trenger å ta ferie fra! Mange tar faktisk for mye action, løper etter det de vil ha, mens de faktisk kan oppnå det de vil ha med å jobbe med energiene sine på en smart måte. Jeg viser deg hvordan du kan bruke energiarbeid i din business for å få bedre resultater, og ikke minst ha det mye mer moro i din business!

02

sTRATEGI

Hva er smartest å gjøre i 2021? Mange river seg i håret over at det som virket før ikke virker lenger. Jeg vil i webinaret vise deg en rå strategi som gir deg energi til å utføre det – og som gjør at du aldri går tom, men ikke blir stresset over manglende resultater, men heller gjør en “pivot” og snur deg for å finne neste rette steg til noe som virker bedre – du vil elske strategiarbeid etter dette!

03

SALG

Så var det dette salget ja… hvordan skal du bli rå på salg uten å være en pushy selger? Ja, det er faktisk mulig når du har energien, strategien og en salgsmetode som gjør at du digger å selge dine produkter og tjenester. Jeg vil vise deg metoden jeg bruker som gjør at jeg elsker å pitche, og som du kan ta i bruk med det samme! Bli med så får du se hvordan salg blir supergøy!

Iisa Mari Persen

Frihetsguide

& Queen of Unstucking

Herlig herlig herlig at du er her! Jeg nyter livet på Tjeldøya Slott, og 22.februar vil jeg invitere deg med på Kaching kveld på slottet! Slå av alt annet og finn ut hvordan du kan skape et liv du ikke trenger ta ferie fra. Jeg er en businessmentor som jobber med energier, strategier og salg – hva mer trenger du? Registrer deg HER så sees vi!