Kanaliseringskurs

Få lydboka “Unstucking 2020”   

med på kjøpet når du bestiller Kanaliseringskurset

Uansett hvilken situasjon du har akkurat nå, så kan du skape varige endringer som gir deg livet du ønsker å leve – i alle de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Last ned lydboken i dag og få fart på det du ønsker! 

Kanaliseringskurs

2 timers onlinekurs – se når du vil

Last ned informasjon til deg selv!

Sikre deg dette 2 timers kanaliseringskurset og lær samtidig hvordan du tar dette til din praktiske verden og inn i design av ditt liv. Å kanalisere ned info er noe alle kan lære, vi trenger bare å vite steg for steg prosessen og så trene på det! Jeg kaller livet “før og etter kanalisering” – fordi det har gitt en total indre ro, klarhet og et utrolig spennende liv – ja når en tar action ut fra informasjonen selvfølgelig! Synes du dette høres spennende ut eller hva? 

Utfordringen er…

Det er fint å tenke at vi har lyst å kanalisere ned informasjon, men så blir det kanskje med tanken om at en gang…og hvordan skal vi egentlig gjøre det? Finnes det en oppskrift? 

Noen mener at det er en gave som bare noen har. Det tror ikke jeg. Noen er kanskje mer talentfull på grunn av sin sjels oppgave, men alle kan få til dette tenker jeg! 

Mange tviler på hva som er tankene og hva som er informasjon, hvordan vet vi hva som er hva? 

Det er lett å overse det som vi ikke har lært fra barnsben, det som er litt annerledes… men nå har du sjansen, til å trene deg på noe som virkelig kan få fart på livet ditt…

Det digge er at du trenger ikke studere dette i lang tid før du får det til – her er det bare å kaste seg utpå! 

Veien til transformasjon. Dine neste rette steg.

Uansett hvem du er og hva du vil, får du oppskriften på hvordan du kan transformere livet, uansett hvor lite eller stort det er – og uansett tema, denne boken gir deg helheten

Kapitlene

Boken tar deg gjennom kjærlighet, helse, jobb, økonomi, livsstil, verktøy og livskart – alt du trenger for å kickstarte alt du vil, og komme på et høyere nivå – i total indre ro med massiv action

 1. 1Kjærlighet – Omfavne deg selv, det du skal, og den nye jorden. Denne boken er kanalisert, og den inneholder samtidig mye kunnskap og visdom som jeg har fra før som kobles sammen med det som kanaliseres ned. Alt som ikke er noe annet i boken – er kjærlighet. 
 2. 2Helse – Hver eneste celle i kroppen din, det handler om å være akkurat nå, akkurat her , og om å føle – hva kan du gjøre nå for din egen helse, uavhengig av hvordan din helsesituasjon er. Jeg deler det jeg har gjort og gjør for min helse, som jeg tror kan brukes av mange – der finnes noen likheter for god helse.  
 3. 3Jobb – i den nye verden er kanskje ikke jobb lenger jobb som før, og vi blir utfordret til å tenke nytt. Alle kan bli betalt for å være seg selv, alle har noe av verdi som andre vil betale for. Det handler om frihet og lykke i jobben, om å skape din jobb – om den er fast eller som gründer spiller ingen rolle, alt er mulig!
 4. 4Økonomi – Det handler om å tillate at det kommer til deg – tillate at penger kommer til deg. Det mest omfattende kapittelet i boken, fordi så mange jobber for å skape en ny økonomi. Vi jobber med overflod, pengeenergier, pengetermostat, muligheter og en rekke ting som kan endre din økonomi – om du ønsker..
 5. 5Livsstil – noe som kanskje blir mer og mer viktig fremover, etter hvert som verden endres. Hvordan ønsker vi egentlig å leve livet, hva vil vi bruke tiden på jorda til – og hvordan vi kan maksimere livene våre til å leve det gode liv, å våkne opp med wow-faktor, uten stress og total tillit til livet vårt og vår reise.
 6. 6Verktøy – jeg har en gedigen verktøykasse, og uansett hvor vi er så er det smart å ha gode verktøy tilgjengelig. Det bidrar til at du kan snu din story mye raskere og slipper strafferundene som ofte venter på oss når en bestemmer seg for å endre noe i livet. Vi trenger ikke gjøre det mer vanskelig for oss selv!
 7. 7Livskartet – det handler om å være åpen til The Purple World, tomrommet hvor du skaper akkurat det du vil. Det å se brikker, nok til å gå dine steg, men ikke behøve å vite alt, hele bildet skal vi aldri se, det ville vært kjedelig, men et livskart er kjekt å ha med på veien for å lettere finne frem dit vi skal. 

__CONFIG_tvo_shortcode__{“template”:”no-image/set2-grid”,”testimonials”:[“6326″,”6311″,”6327″],”name”:”u3″,”show_title”:”1″,”show_role”:”1″,”show_site”:”1″,”type”:”display”,”max_testimonials”:”0″,”id”:6336,”tags”:[]}__CONFIG_tvo_shortcode__

Bonuser

SUPERNYTTIG PDF TIL BOKA!

Dette er en støtte til lydboken. Den inneholder 126 punkter – 18 for hvert kapittel. Du får denne som PDF og som word slik at om du vil skrive i dokumentet så kan du gjøre det – eller lage mellomrom for dine håndskrevne notater og printe ut. Disse ordene vil hjelpe deg på veien og identifisere hva som er smart for deg å jobbe med for å komme dit du ønsker.

ENERGISESSION TIL BOKA 

Du får en gratis lydfil (18 min) hvor jeg gjør en energisession som passer utmerket sammen med boken. Denne session er spilt inn med tanke på denne boken, du får den både med og uten musikk – så du kan velge det som passer deg best. Denne kan du med stor fordel lytte til flere ganger. 

Er du klar?

Finn frem hodetelefoner og kom i gang med din unstucking med lydboken på nærmere 3 timer.  Varighet: 2:56:29

Litt av innholdet i lydboka

 • Få fart på dine mål og resultater 
 • Ta massic action med letthet
 • Gi slipp på det du ikke trenger lenger
 • Få klarheten, fokus og steg for steg strategien
 • Beveg den raskt fra gammel story til ny story
 • Nye perspektiver på spennende temaer i livet ditt
 • Finn din bugs og eliminer dem fra livet ditt
 • Finn ut hvordan du kan oppnå det du vil ved å leve i rett energifelt
 • Bli bevisst at du kan skape virkeligheten du før bare har drømt om – og se hvordan du gjør det
 • Jobb med energiene dine, som kan skjule blokkeringer fra langt tilbake
 • Få de praktiske stegene som du kan gjøre for å transformere det du vil
 •  …og mye mye mer.. dette er 3 timer stappfull med inspirasjon, motivasjon, informasjon og transformasjon! 

Om Iisa.

Iisa er guiden som viser mennesker hvordan en kan skape en ny story – uansett hva fortiden eller dagens situasjon er. Hun har etter røffe tak, konkurs og uhelbredelig kreft skapt et magisk liv i kjærlighet, og viser andre hvordan de kan tiltrekke seg drømmelivet ved å bruke energier og spesielle strategier.  Iisa er fra Kjøllefjord, og elsker nomadelivet mellom Tjeldøya og Oslo – hvor hun begge steder har workshops og 1-1 kunder, jobber online – og lever sin mission hver dag.