21.4 C
New York
mandag, august 15, 2022

Buy now

spot_img

Kjærlighetsdugnad [podkast]

Amazing at du er her! Tenk deg, at et hvert menneske som lytter til denne podkasten vil høre forskjellige ting, selv om det er samme ordene. Ut fra hva din story er, hva du tror på, hva du har opplevd, hvordan du lever i dag – så vil du lytte på din måte. Jeg håper uansett den vil gi noe i dag.

Kan vi bytte ut frykt med kjærlighet? Jeg leser stadig av vi trenger å gjøre en dugnad, og vi nordmenn er gode på det – hva med en kjærlighetsdugnad? Eller rettere sagt 2 kjærlighetsdugnader! Den ene jeg snakker om er nok spiselig for oss alle håper jeg – å ta hensyn, ha kjærlighet for hverandre. Den andre er mer spirituell – å meditere rundt kjærlighet til jorda og alle folk. Å sende healing til jorden, healing er bare kjærlighet i enorm kraft slik jeg ser det.

Jeg må le litt når jeg skriver dette etter å ha spilt inn podkasten, for dette sto ikke på min agenda, men når jeg lever slik jeg gjør så følger jeg det som kommer til meg. I seks og et halvt år “burde” jeg levd med frykt. Jeg har valgt en annen vei, og i går opplevde jeg en veldig sterk meditasjon som er årsaken til denne podkasten, og de som kommer fremover nå… hvor jeg vil dele litt om hvordan jeg lever som fryktløs med diagnosen uhelbredelig kreft, og forhåpentligvis vil det inspirere noen på deres vei.

Jeg vil dele det som dukker opp + det jeg har gjort disse årene for å leve slik jeg gjør. Kanskje kan det hjelpe noe. Hvem vet.

OBS – Nei, jeg mener ikke at man skal gi blaffen i myndighetenes råd! Det er ikke slik at: “Sett deg ned og humm litt hver dag og drit i og vask henda!” Hehe, måtte bare skrive det i “føre var”, for vet jo at det jeg holder på med ikke er hverdagskost for alle… men kanskje trenger vi noe annet enn hverdagskost nå? Kanskje trenger vi å se livet og verden på en ny måte fremover?

Hvem er med på en kjærlighetsdugnad? ?

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,433FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles