Kom i gang med passiv inntekt

Kom i gang med Passiv inntekt! Online foredrag – se når du vil

Vil du ha en høst med passive inntektskilder?!

“Ditt fremtidige jeg vil takke deg for at du tok action nå!”

Vil du ha passiv inntekt i 2018? Vil du  komme i gang nå?

Er du og en som drømmer om å tjene penger mens du sover, om å påvirke din egen økonomi? 

Da har jeg en god nyhet til deg og en “dårlig” nyhet. La oss ta den dårlige først: passiv inntekt krever kunnskap og jobbing i forkant før det blir passiv inntekt – passiv inntekt betyr ikke null innsats. Om du investerer penger først, så kan du gjerne komme unna med liten innsats – f.eks kjøp et hus og lei det ut. Men den passive inntekten jeg fokuserer på nå er den som gjør at alle kan klare det, at du ikke trenger mye penger for å komme i gang. 

Den gode nyheten er at alle kan få dette til! Uansett hvem du er og hva du kan så fins der passive inntektskilder du kan starte med. Uansett hvilken bakgrunn du har, om du er teknisk anlagt, hvor du er i verden så kan du få inntekt tikkende inn når du gjør helt andre ting. Det som jeg synes er ekstra digg er å lære dette bort, vise at det er mulig for alle. Vi er ikke så vant med dette i Norge enda, men flere andre steder så lever folk av passiv inntekt, eller har det som ekstrainntekt, mulighetene er store for den som er interessert!   Kanskje har du tenkt på passiv inntekt før, men ikke kommet i gang med det? Nå har du sjansen til å starte høsten din med passive inntektskilder – hadde det vært bra eller? 

Få muligheten nå med online foredraget – Kom i gang med passiv inntekt

Jeg synes dette er så ufattelig gøy at jeg vil gjerne spre dette til så mange som mulig! Nettopp derfor kjører jeg foredrag hvor du får en skikkelig kickstart på hvordan du starter og hva som er best for deg å starte med.  Du vil også få være med å se hvordan jeg setter dette opp, slik at du kan gjøre det selv etterpå. Foredragene mine har alltid enorm verdi – så for kun 200.- vil du få en proppfull time med så mye innhold at du kan starte rett etterpå! I tillegg kan du spørre meg om ALT du lurer på!  30 minutter etter foredraget svarer jeg på spørsmål slik at du kan få klarhet i det du lurer på. Du får også en PDF før vi starter så det er lett for deg å følge meg, og jobbe med etterpå så du ikke er i tvil om hvordan du skal skape din passiv inntekt. Etter foredrag og Q&A vil jeg fortelle om muligheten til å være med meg videre for de som vil ha mer hjelp på veien. Jeg vil understreke at du faktisk KUN med å være til stede på foredraget får nok i massevis til å starte selv – du vil få en hel oppskrift av meg, ikke bare starten på noe…. så som du skjønner – din investering på 200 kroner kan være de smarteste 200 du har brukt noen sinne!  

60 minutter kom i gang med passiv inntekt. Fullpakket time med steg for steg hvordan du starter.

30 minutter Q&A – spørsmål og svar på direkten. Du kan og sende inn spørsmål i forkant av foredraget.

Opptak og PDF – du får opptak av foredraget, som du kan se når du vil. og en supernyttig PDF. 

Hvorfor ønsker du deg passiv inntekt?

Har du en god grunn for å ønske deg passiv inntekt? Jeg spør fordi de som har sterke “hvorfor” har mye større sjanse for og lykkes med noe. Når du vet hvorfor passiv inntekt er viktig for deg – eller at du vil sette det som noe viktig – da er det lettere og få det til. Hva er dine grunner? Tenk over det et lite øyeblikk – hva blir annerledes i livet ditt om du får passiv inntekt? Er det friheten eller mer tid du ønsker deg?  Er det noe du gjerne skulle ønske var annerledes i livet ditt – som passiv inntekt kan hjelpe deg med? Ønsker du bare litt mer på konto hver måned – eller vil du leve av dette?Det er ikke viktig at du har alle svarene, men som inspirator i mange år ser jeg det er veldig viktig for mennesker å ha sitt hvorfor på plass, ellers er det så lett og ikke ta action. Det blir som den trimsykkelen som blir et tørkestativ! Om du føler du har en god grunn for å ville ha passiv inntekt tikkende inn på konto, så se her hva du får på foredraget:

  • checkSteg for steg fra start.Du trenger ingen kunnskap i forkant om passiv inntekt. Foredraget vil guide deg fra første steget til du er i gang med passiv inntekt. 
  • checkHjelp til hva som passer deg.Du får avklart hvilke passive inntektskilder som passer deg ut fra din situasjon, og hvordan du på best måte kommer i gang med dette. 
  • checkSmarte løsninger på passiv inntekt. En ting er å vite hva du kan gjøre for å komme i gang, du får også de smarteste løsningene i forhold til 2018 og trendene som er nå slik at du lettere kan få inntekter i år. 

Det er ingenting å tape på å delta, men  alt å vinne…

Det du betaler for å være med er bare en symbolsk sum. Ja selvfølgelig håper jeg at du vil bli så gira at du vil jobbe videre med meg – men det er ikke hovedpoenget. Det aller råeste er at foredraget har så høy verdi – at om du bare gjør en liten del av det jeg lærer deg så vil du kunne ha passiv inntekt i lang tid fremover. Jeg selv betaler faktisk ut flere tusen hver måned til de som får passiv inntekt fra meg! Om du ikke synes foredraget er verdt 200 kroner skal jeg gladelig betale deg tilbake pengene. Mitt ønske for deg er virkelig at du åpner øynene, ikke bare det – men at du tar action etterpå – derfor er også foredraget en skikkelig inspirasjon! 

Hva om det ikke passer å være med på direkten?

Ingen fare, du har tilgang til opptaket så lenge du ønsker. Har du spørsmål du vet du vil ha svar på, så sender du de inn i forkant, så garanterer jeg at jeg vil svare deg på foredraget. 

Yes, er det din tur å få passiv inntekt!

angle-down

Det passer alltid! Det passer nå! 

Vi mennesker har ofte vanskelig for å starte med noe nytt. Jeg drøyde før jeg kom i gang med passiv inntekt. I dag tenker jeg – wow, det er bare å bestemme seg og så komme i gang! Vi har alltid unnskyldninger for og ikke gjøre noe nytt – det krever jo tid og engasjement… men denne tiden du bruker her vil gi deg mer tid og penger etterpå om du tar action. 

Magien i å være live: foredraget kjøres live, fordi det skaper en helt egen felles energi og mer guts til å ville få suksess når vi er flere samlet og girer hverandre opp, hjelper hverandre,skaper en felles opplevelse som gir glød til å skyte fart etterpå! 

  • 1Oppskriften: Du får oppskriften fra A-Å slik at du kommer i gang med passiv inntekt med det samme.
  • 2Skjermdeling: Du får se skjermen min så du kan se hvordan jeg skaper passiv inntekt i praksis.
  • 3Inspirasjon: Du vil få den inspirasjonen du trenger for å starte med passiv inntekt nå. 

Meld deg på, Kom i gang med passiv inntekt!

Ta action nå så du ikke glemmer det, vi kjører i gang den 2.august kl 18.00. Pris kr 200.- 

Copyright 2018, IISA