Lydfiler healing og frekvens

Healing og Frekvens lydfiler til 50% rabatt kun på denne siden!

Hei, lydfiler er noe av det mest magiske jeg vet om! Jeg kan nå ut med min kraft og mine energier fra hvor som helst. I tillegg er det mye rimeligere så de fleste kan kjøpe det uten problemer. I begynnelsen skapte jeg lydfiler bare for å teste, så viste det seg at de hadde enorm virkning på mange. Derfor har du nå muligheten på denne siden til å kjøpe lydfilene jeg har skapt til Energiskolen for en billig penge. Hver lydfil koster normalt 49 kroner, men på denne siden får du 10 lydfiler for kr 299, eller 20 for kr 490. Healinglydfilene er ment å gi deg – nettopp – healing. der du trenger det. Jeg er ingen lege og jeg garanterer  heller ingen resultat. Dette er spirituelt arbeide. Husk at din innsats og er viktig når det kommer til healing.  Frekvenslydfilene er ment å endre din frekvens, slik at du vibrerer på et høyere nivå og mye lettere skaper din nye story i ditt liv. Kjenn hva du ønsker og klikk på knappen som passer deg. Du får også som en ekstra bonus 8 minute transformation som nedlastbar lydfil når du kjøper en av pakkene under her. Den er på enkel engelsk, alle andre er på norsk. Alle lydfilene kan lastes ned til din tlf/pc. Klikk på det du ønsker nå:  

Secure Payment

Copyright 2017 Company Name

Disclaimer