22.3 C
New York
søndag, mai 29, 2022

Buy now

spot_img

Lykken over de første passiv inntekt-kronene

Jeg har ikke bilde av meg selv da jeg tjente de første passiv inntekts-kronene, men det var noe sånn som dette 🙂

Da jeg sto opp og sjekket nattas inntjening (ja jeg tjener penger omtrent hver natt mens jeg sover) kjente jeg på lykken over å ha passiv inntekt. Men vet du hva som slo meg –

De første passiv inntekt-kronene glemmer jeg aldri! Lykken over å se at det faktisk virker, det var superdigg. Jeg hadde registrert meg som affiliate og tjente 199 kroner! Hoppet opp og ned, yes yes yes!! Ikke på grunn av beløpet, men fordi det funket! Hvis jeg kunne få det til en gang, så måtte det funke flere ganger, og det gjorde det! Dette er mange år siden, da jeg satt hjemme i Kjøllefjord og leste på utenlandske nettsider, søkte på: “make money online”, ja jeg var en av dem. Jeg var tidlig ute.

I Kjøllefjord skjønte de ikke hva jeg holdt på med, og det er det interessante – at fortsatt så ser jeg kommentarer som: “Ikke la deg lure”, “Det er bare en måte å få penger på: hard jobbing, fast jobb..” Jeg skriver dette for å si at:

Passiv inntekt eksisterer – det virker – og du kan også få det til om du vil!

Javisst tar jeg betalt for å lære det bort (jeg jobber heller ikke gratis), men jeg har så sinnsykt lyst at du skal få en bekreftelse på at det virker, jeg trengte det selv – som den gangen da de første 199 kroner tikket inn, det var virkelig, det var på min konto!

For at du skal få denne bekreftelsen, lykken over å se dine første passive inntektskroner tikke inn, så vil jeg invitere deg med på et foredrag på nett den 2.august hvor du får være med på kontoret mitt og se hvordan jeg gjør dette, du får tipsene og triksene og oppskriften. Dette er verdt mange tusen og din investering er kun 200 kroner! Jeg er så overbevisst om at du vil få masse innhold denne kvelden at om du ikke er enig med meg så betaler jeg deg pengene tilbake!

Forresten – kjenner du noen andre som vil være med, så kan du ved å få med 3 venner få 200-lappen din tilbake, da jeg betaler 35% til de som er affiliate for meg. Når du melder deg på får du info om dette med det samme.

Jeg hadde en kunde på besøk i Santorini og jeg lærte henne dette, og jeg glemmer aldri når hennes første inntjening tikket inn dagen etter jeg hadde vist henne dette – at hun tjente penger mens vi spiste lunsj ved stranda, superdigg! I går kom mannen min knipsende ut i hagen, over å ha tjent noen dollar! Det var en ny passiv inntektskilde som han hadde aktivert, gjorde det for en måned siden, la det bort – og nå plutselig hadde det trigget, det er så gøy! Når du har flere aktive dører så bare vil det tikke inn – litt her og litt der, noe med det samme, noe tar litt tid… plutselig får du mer og mer.

Mange flere har sendt jubelrop over 29, 79, 99, 249 kroner… og også – flere tusen kroner etterpå. Men de første kronene, det er noe magisk over det. Mange millionærer sier det, de glemmer aldri de første kronene, jeg tror det er en spesiell lykke over det fordi vi ser at det snur – det er et vendepunkt i økonomien og måten å leve på.

Vi bytter ikke lenger tid mot penger. Vi kan gjøre noe en gang og tjene på det mange ganger, og det finnes så mange måter å få dette til på. Uansett hvem du er, hvor du er, og hva du kan og ikke kan – så kan du skaffe deg passive inntektskilder. Ja, det kreves en jobb i forkant, men vet du hvordan du skal gjøre det, så er veien lettere å gå – og ikke minst komme i gang!

Det er nettopp hva dette foredraget handler om, å komme i gang med passiv inntekt. Meld deg på HER så er du også i gang fortere enn du aner.

Velkommen med på foredrag 2.august! Du kan stille spørsmål etter foredraget også, så du får svar på det du lurer på om passiv inntekt.

Jeg tror de første kronene er superviktige! Når vi ikke har opplevd noe før, så trenger vi å se med våre egne øyne at dette faktisk er noe som er mulig. Av og til tenker jeg – så rart at dette ikke er mer vanlig i Norge, men jeg tror det endrer seg nå. Vi ser mer at vi kan påvirke, vi tar tak selv, yrker blir borte, folk mister jobben, eller vi vil bare ha litt mer å rutte med – og sparing er kanskje et kjedelig eller ikke mulig alternativ.

Det digge med passiv inntekt er at der er ingen grenser! Den eneste avtalen er med deg selv, hva vil du gjøre for å få det i gang? Ironien er at mange som har vanskelig økonomi gjerne skulle hatt passiv inntekt, men har ikke ressursene til å betale for hjelpen de trenger. Derfor holder jeg foredrag nesten gratis – som er verdt mange tusen i innhold.

For hva handler det om å få sine egne bekreftelser om:

  1. Ta valget om at du VIL ha passiv inntekt (mange sier JA jeg vil ha, men vil ikke gjøre særlig for å få det…)
  2. Skaffe deg kunnskapen du trenger
  3. Sette dette i action
  4. Vente på den første inntjeningen
  5. Juble og kjenne på lykken
  6. Øk inntjeningen raskere om du vil med å bruke litt mer tid og/eller penger for å tjene mer

[thrive_link color=’purple’ link=’https://www.iisa.no/kom-i-gang-med-passiv-inntekt/’ target=’_self’ size=’big’ align=”]Jeg vil komme i gang med passiv inntekt![/thrive_link]

Jeg håper dette inspirerte deg til å starte med passiv inntekt, lurer du på noe, skriv gjerne en kommentar så svarer jeg når er innom igjen. Nå venter Norge på oss, håper du har en god sommer der du er. Del gjerne dine tanker under her 🙂

Sommerhilsen fra IIsa

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,334FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles