22.3 C
New York
søndag, mai 29, 2022

Buy now

spot_img

Manifestering med bare 3 steg!

Her får du oppskriften med få steg hvordan du virkelig kan se at manifestering virkelig virker, og du trenger bare å gå “all in” i det så tror jeg du vil se resultater i livet ditt. Og ja, overskriften er helt sann, du kan faktisk snu opp ned på livet ditt i dag om du gjør det jeg deler med deg. Det er en catch da, du kan ikke gjøre det halvveis, det funker ikke. Det har med energier og gjøre, som jeg skal snakke mer om i morgen. Men for nå så vil jeg gjerne at du kommer i gang så du kan merke forskjellen, og få noen amazing opplevelser.

Slik gjør du det med 3 steg:

  1.  Bestem deg for hva du vil manifestere. Vær så konkret som det er mulig å være. Se på det praktisk – som en ting du ser etter i universets nettbutikk.
  2. Send ut bestillingen. Skap din egen symbolske måte å bestille på. Du skal kun bestille 1 gang!
  3. Lev som om det allerede har skjedd. Jo mer du klarer det, jo raskere kommer bestillingen. De som klarer dette nærmere 24 timer i døgnet kan oppleve det mest utrolige på kort tid!

Er det ikke mer? Nei, vet du – hvis vi ribber bort alt det andre så er disse 3 stegene det som gjør at en manifestering virker. Som du ser så er jo 2 av stegene ufattelig lette å gjøre – bestem hva du vil ha og send ut bestillingen. Yes, greia ligger i steg nr 3. Klarer du å leve som om det har skjedd så vil du se at ting endrer seg, overraskelser kommer, og du skjønner ikke hvor det kommer fra. Men fordi du er i de rette energiene og lever det livet du vil leve så får du tilbake det du sender ut.

Skal du bruke penger du ikke har? Nei. Skal du gjøre ulovlige ting? Nei selvfølgelig ikke – det du skal er å se hvordan du kan leve som om det har skjedd så mye som mulig i den situasjonen du er i i dag. Det er utfordrende ja, men mest av alt utrolig gøy og alle kan gjøre det! De som tar denne moroa på alvor får også resultater. For ordens skyld, ja du må ta action også, som jeg alltid sier – vi kan ikke bare sitte her og humme.

Jeg kunne snakket om mange andre ting som og spiller en rolle, og er du uvant med dette så krever det mer trening. Det jeg ville gi nå var essensen så du kan se at det er mulig uten å studere dette i 3 år! Men om du ønsker å vite detaljene om hvordan du gjør det, om du vil ha mer kjøtt på beinet så anbefaler jeg deg enten Manifesteringsboka mi – den har jeg faktisk lagt gratis her.

Vil du jobbe med manifestering av bedre økonomi så kan du sjekke ut 2 timers kurset mitt her. Prisen skal økes på den, har glemt det av så jeg nå, så om du er kjapp så får du den rimelig nå – bare 200 kr!

Ellers vil jeg anbefale deg å bli medlem i Rigel Stars, vi har 1 ukes testperiode. Der inne er masse gull med manifestering – og du får tilgang til 2 manifesteringskurs + mye annet gull med tema manifestering, og mere kommer også!

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,334FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles