manifesteringsbokagratis33

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]

Gratis bok til deg! 

Slik manifesterer du alt du vil ha!

E-boka som lettfattelig lærer deg manifestering.  Du får:

 • De 22 stegene og hvordan du utfører dem for å få suksess med manifestering.
 • 3 oppgaver til hver steg så du er sikker på at du forstår stegene på rett måte
 • Inspirerende skrevet slik at du får lyst til å ta action og virkelig endre alt du ønsker!

Santorini  

Hei kjære deg. Hvis du ønsker å mestre manifestering, endre din story for å leve et amazing liv, så er dette boken du ikke vil gå glipp av.  Å gå gjennom disse 22 stegene kan

 endre ditt liv om du ønsker. 

Men først, vær obs på – “gjennomsnittspersonen” som kjøper “slik gjør du det” eller bli “inspirert til å gjøre endringer” får ofte ikke så store resultater, etter flere år som foredragsholder og inspirator har jeg lært dette. Dine resultater vil variere ut fra hva du faktisk gjør etter å ha lest boken… jeg skriver dette for å bevisstgjøre deg – at mulighetene er enorme, når du bestemmer deg for å utføre, ikke bare lese eller bli inspirert… men tar action!

Når det er sagt – la oss hoppe rett inn i det så du kan finne ut…

Nøyaktig hva du får i  e-boka

Først av alt, dette er ikke en “hum-hum-jalla-jalla” lukk øynene så kommer alt ramlende. Dette er manifesteringsmetoder jeg har brukt åresvis på å teste etter å ha studert temaet over lang tid, både på meg selv og veldig mange andre.

Den er lett og inspirerende å lese, og med oppgaver og notatsider som gjør at du kjapt finner ut hvorfor du ikke har nailet manifesteringen.

69 sider viktig men lett lesing, +22 sider med oppgaver og 44 sider notater – dette fixer du!

Manifestering er en metode som alle kan lære å mestre. Det er veldig logisk når du først skjønner sammenghengen i hvordan det fungerer.

“Når du starter å jobbe med manifestering, tar action og sender ut de rette energiene, vil universet ommøblere for deg – slik at du får noe nytt og annerledes enn det du hadde før”

Uansett hvordan du har det i dag, hvordan livet ditt ser ut – så kan du endre det når du starter med det spennende som manifestering er! Åpne opp og bli med i en ny verden i Manifesteringsboka…

Og boka er om mer enn “bare” manifestering:

​​Kontakt med universet

Boken hjelper deg til å åpne opp, slik at du lettere får kontakt med universet – som er klar for å guide deg til det livet du er ment å leve.

​Tar action

Vi vet alle at det ikke hjelper å bare “humme”. Du blir inspirert til å ta action ut fra der du er i dag, og du får stegene til hva som er smart å gjøre.

​​Får resultater

Manifestering + Action = Resultater

Når du manifesterer og tar action i alle 22 steg kan du få resultater i livet ditt som vil overraske deg.

Her er noe av det Manifesteringsboka gir deg

“Lev som om det allerede har skjedd” 

 • Det aller viktigste du trenger å gjøre før du starter med manifestering, som de aller fleste ikke tar hensyn til, og derfor ikke får suksess, allerede på side 3 setter du dette i drift.
 • Den største nøkkelen som alle har mulighet til å gjøre noe med uansett hvor du er i dag, og som er med på å gi deg alt det nye. Side 10.
 • Du forstår hvorfor du ikke har fått alt du vil ha allerede, og får et nytt fokus som kanskje vil overraske deg og gi deg en aha-opplevelse når du blir bevisst dette. Side 15
 • Det viktige ene ordet som alltid vil holde deg oppe når du nå tar valget om å lære dette. Bare dette ordet og oppgavene du gjør ift det vil kunne være nok til at du faktisk klarer dette. Side 21.
 • Når noe vanskelig som har stoppet deg før blir gjort til noe vakkert som du velger å gjøre, vil store forløsninger hjelpe deg på din vei. Side 27.
 • Det som får de fleste til å stoppe opp – frykten, løser vi på en enkel og konkret måte slik at du kommer deg videre til selve manifesteringen. Side 33
 •  Med dette steget lærer du hvordan du alltid kan velge ditt neste rette steg, nesten uten å tenke. Side 39
 • De fleste gjøre feil når de bestiller fra universet det de ønsker, her får du svaret på hva som er feil og hva du skal gjøre i stedet. Side 51
 •  Be om det – tro på det – få det… du kommer ikke helt i mål med det, loven om tiltrekning. Du får vite årsaken hvorfor det faktisk er umulig og hva som faktisk fungerer. Side 58
 • Det finnes noe sterkere enn å tro, som gir deg suksess i manifestering mye raskere, en enorm kraft du har tilgang til og som kan trenes opp. Side 63
 •  Jeg utdyper den aller viktigste setningen i kunsten å mestre manifestering. Side 69
 • Si farvel til og “ramle ut av det”, med dette er du alltid i mood og rett energi bare ved å se. Side 75
 •  Sannheten er at en gratis metode du kanskje hopper over kan gjøre den store forskjellen. Side 81
 • Si farvel til og ikke få det du vil ha! Dette holder deg i rett energi alltid. Side 87
 •  Hver dag i mange år har jeg sagt samme setning. Finn ut hvordan den kan endre hele din retning. Side 93
 • Når du endrer synet ditt på tid, vil dine leveranser komme kjappere enn noen sinne! Side 100
 • De 2 typer action som du vil kombinere for å smelte sammen det spirituelle og det praktiske. Side 106
 •  Den neste største hemmeligheten bak manifestering som trengs aktivering for å åpne opp for de store resultatene fra universet. Slik stopper du din egen begrensing. Side 111
 • Det magiske steget, noe som vi ofte glemmer men som satt i system er kraft de lux i manifestering! Side 123
 • Når du nesten er i mål, så er det noe som gjør at du ofte ramler av lasset og ikke kommer helt gjennom. Du får nøkkelen som gjør at du kommer helt gjennom til resultatene blir levert. Side 129

Som du kan lese… dette er en mengde steg, og det du leste over her er bare en bitteliten del av det. Men det blir bedre, fordi du får også…

 Hvorfor denne boka er et must:

Skapt for din suksess

“Du kan ikke bare manifestere og så spise en sandwich.” Jim Carrey

Nettopp derfor har boken 3 oppgaver til deg etter hvert steg, så det blir lettere for deg å oppnå suksess med manifestering – og få det livet du før bare har drømt om!

Bygd opp slik at du endelig kan mestre manifestering!

Manifestering har lenge vært et vanskelig tema å forholde seg til – “hvordan gjør man det egentlig, og i hvilken rekkefølge? Boken gir deg alle svarene!

Jeg har faktisk sittet og holdt på boken en stund, fordi den er så verdifull! Men nå er tiden inne…. wæææææ – er du klar?

Oppskriften du har savnet, samlet i en bok du får tilgang til nå!

Det er faktisk slik at om du følger stegene i boken så er jeg ganske så sikker på at du vil få de store aha-opplevelsene i livet ditt i de områdene du vil transformere.Dette er årevis med studering av manifestering, hvor brikkene etter hvert falt på plass – og du får alle puslebrikkene samlet så du lett får tilgang til manifesteringsmetoden og kan starte nå!

Her er ditt  Neste Rette Steg

Boken koster normalt kr 99, men nå får du den helt gratis – og du får den med det samme til nedlastning.Med det samme du legger inn din ordre, får du boken tilsendt automatisk til din epost.I tilfelle du lurer…

om det er noen ugler i mosen…

bare slapp helt av…

Dette er en metode..

Fordi dette er ikke “bare en bok”. Dette er min metode jeg bruker for å leve det livet jeg lever, så behandle den som gull selv om du nå får den av meg.

Jeg gir deg denne boken! Sannheten er at dette er noe av mitt aller største gull – du kan oppnå enorme endringer om du følger boken. Når det er sagt så…

Jo, helt ærlig – jeg håper også at du digger dette og at dette er starten på et forhold mellom deg og meg – så jeg gir deg noe av det beste jeg har gratis!

Les når du vil og hvor du vil…

Når du virkelig vil noe nytt i livet så gjelder det å eksponere deg selv for det du ønsker! 

“Ha med deg boken overalt så blir stegene en del av deg.”

De som bestemmer seg for å mestre noe, bruker gjerne lang tid på å få det til. Her har jeg studert for deg så du kan få metoden og starte med det samme, uten å sløse med tiden din for å google og lete etter manifesteringsmetoden som faktisk virker!

Du får det du fokuserer på, så fokuser på det du vil ha!

Begrenset tid.. tikk takk…. kun nå..

Dette gratistilbudet gjelder kun en kort stund – så for å sikre deg din kopi klikk på knappen under:

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]

Når vil du ha resultater? Om du tar action nå, jo raskere kommer du i gang med manifesteringen!

Hva drømmer du om? Jeg hører hele tiden mennesker sier de vil ha noe, ønsker seg, drømmer, mer av….  men så blir det ofte ikke noe mer utav disse drømmene. Nå har du sjansen til og virkelig komme i gang. Du trenger ikke tro på det. Om du er en som er skeptisk til manifestering men likevel nysgjerrig – da har jeg gode nyheter! Du behøver ikke tro at manifestering virker, det handler faktisk om andre ting enn tro. Du vil bli overrasket er jeg ganske sikker på. Jeg tror at du kommer til å synes at denne boken er så amazing, at du kommer til å melde meg å si – OMG – har du mer om dette?  Rett frem – helt ærlig – ikke noe tull – transparent… ja du skjønner tegninga. 

Manifesteringsboka gir deg…

 • 22 steg til manifestering og hvordan du gjør det
 • 3 oppgaver for hvert steg
 • Den konkrete oppskriften og rekkefølgen
 • En aha-opplevelse av hva du ikke har gjort før og hva du nå vil gjøre for å “naile dette”

Alt dette for woop-woop

99 kroner! 0 kroner!

Dette er en “no-brainer”, slik at du virkelig skal få forståelsen av manifestering – og at dette er noe alle kan bruke, og som mange bruker allerede i livet sitt. Idrettsstjerner, ledere, spirituelle… mange gjør det uten å tenke over det – når du kan metoden skikkelig så kan du få alt du vil ha!

Få tilgang nå til Manifesteringsboken!

Det er ingenting å vente på – om du ønsker endring nå – sikre deg boken og start i dag:

“Tusen takk for at du tok deg tid, håper vi sees i boka! “

P.S   Er du en av dem som bare scroller til slutten? Her er greia:

Jeg tilbyr deg Manifesteringsboka som gir deg de 22 stegene du trenger for å mestre manifestering – og hvordan du gjør det. 

Boka koster kun kr 99  – Gratis denne påsken! Noen ganger så skal vi bare være superraus – det er gøy å møte mange på veien som vil noe mer!)

Jeg gir deg metoden min så superbillig gratis, fordi jeg håper du vil bli hekta og bare mååååå lære mer av dette..

Det er tidsbegrenset hvor lenge boka ligger ute – så ikke hopp av og tenk “senere” – da er den kanskje borte…

Hopp med nå, jeg tror neppe du vil angre!

Klikk her for å få din kopi nå!

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]