manifesteringsbokatakk

Tusen takk for at du kjøpte Manifesteringsboka, den er på vei til din epost. Før du starter vil jeg…

…gi deg et amazing tilbud som kun gjelder her og nå – på denne siden: Oppgrader din ordre nå for en helsprø pris (90% rabatt!!) og få tilgang nå til alle disse Manifesteringsgoodiebagene!

Du får hele 3 (!!) kurs + lydfiler til en  verdi av kr 4396, nå kun kr 439!

Oppgrader din ordre med å klikke på den orange knappen – spar 90% – kun kr 439! Det amazing tilbudet blir lagt til på ditt kjøp automatisk.  

Jeg er ikke interessert i dette tilbudet.

Alt dette får du i Goodiebagene: 

KURSET “FRA DAGDRØM TIL DRØMMEDAGER – SLIK MANIFESTERER DU”

VERDI KR 1499.- 

Dette er selve grunnkurset i manifestering, som gjør at du får forståelsen og vet hvordan du skal starte – og en mengde verktøy for å oppgradere deg slik at du kan få resultater raskt. Her finner du ut om du er i rett energi eller ikke, og hva du kan gjøre for å endre din energi. Uansett hvor du er i løypa vil disse 3 dagene kunne booste både din tro og dine kunnskaper – og ikke minst lysten til å virkelig lære deg kunsten å manifestere! Du tar kurset akkurat når det passer deg. 

KURSET “LYKKELIGE PENGER – 22 STEG TIL Å MESTRE MANIFESTERING AV PENGER” – VERDI KR 1499.- 

Dette er et skikkelig kinderegg hvor du får både 4 timer video, e-bok og lydfiler. Etter dette behøver du ikke lure lenger, det er bare å praktisere – slik at du og kan oppleve overflod økonomisk. Penger er energi og er tilgjengelig for oss alle, også deg – så hva venter du på? Bli med  på kurset Lykkelige Penger! 

SKAP DIN NYE PENGESTORY – VERDI KR 999.- 

En av de største årsakene til at manifestering ikke kicker i gang er at du lever i en gammel pengestory, dette lille men viktige kurset tar deg gjennom det du trenger for å skape en ny pengestory, slik at din manifestering skyter fart! 

LYDBAG – MANIFESTERINGSLYDFILER KR 399.- 

En skikkelig lydpakke med manifesteringslydfiler som går inn i din underbevissthet for å løfte deg i din manifestering på det som du selv kanskje ikke er klar over er en utfordring – eller at du ikke får til selv å løse opp i dette! Anbefaler å høre på flere ganger for å gi slipp på det du ikke lenger har bruk for. 

Total verdi er kr 4396! Alt du betaler er kr 439! Du sparer kr 3897! Kun på denne siden NÅ! 

Klikk på knappen om du vil ha dette unike tilbudet:

Nei takk,jeg ønsker ikke dette tilbudet.

© 2019 IISA. All rights Reserved