Tusen takk for at du kjøpte Manifesteringsboka, den er på vei til din epost. Før du starter vil jeg...

...gi deg et amazing tilbud som kun gjelder her og nå - på denne siden: Oppgrader din ordre nå for en helsprø pris (90% rabatt!!) og få tilgang nå til alle disse Manifesteringsgoodiebagene!

Du får hele 3 (!!) kurs + lydfiler til en  verdi av kr 4396, nå kun kr 439!

Oppgrader din ordre med å klikke på den orange knappen - spar 90% - kun kr 439! Det amazing tilbudet blir lagt til på ditt kjøp automatisk.  

Alt dette får du i Goodiebagene: 

KURSET "FRA DAGDRØM TIL DRØMMEDAGER - SLIK MANIFESTERER DU"

VERDI KR 1499.- 

Dette er selve grunnkurset i manifestering, som gjør at du får forståelsen og vet hvordan du skal starte - og en mengde verktøy for å oppgradere deg slik at du kan få resultater raskt. Her finner du ut om du er i rett energi eller ikke, og hva du kan gjøre for å endre din energi. Uansett hvor du er i løypa vil disse 3 dagene kunne booste både din tro og dine kunnskaper - og ikke minst lysten til å virkelig lære deg kunsten å manifestere! Du tar kurset akkurat når det passer deg. 

KURSET "LYKKELIGE PENGER - 22 STEG TIL Å MESTRE MANIFESTERING AV PENGER" - VERDI KR 1499.- 

Dette er et skikkelig kinderegg hvor du får både 4 timer video, e-bok og lydfiler. Etter dette behøver du ikke lure lenger, det er bare å praktisere - slik at du og kan oppleve overflod økonomisk. Penger er energi og er tilgjengelig for oss alle, også deg - så hva venter du på? Bli med  på kurset Lykkelige Penger! 

SKAP DIN NYE PENGESTORY - VERDI KR 999.- 

En av de største årsakene til at manifestering ikke kicker i gang er at du lever i en gammel pengestory, dette lille men viktige kurset tar deg gjennom det du trenger for å skape en ny pengestory, slik at din manifestering skyter fart! 

LYDBAG - MANIFESTERINGSLYDFILER KR 399.- 

En skikkelig lydpakke med manifesteringslydfiler som går inn i din underbevissthet for å løfte deg i din manifestering på det som du selv kanskje ikke er klar over er en utfordring - eller at du ikke får til selv å løse opp i dette! Anbefaler å høre på flere ganger for å gi slipp på det du ikke lenger har bruk for. 

Total verdi er kr 4396! Alt du betaler er kr 439! Du sparer kr 3897! Kun på denne siden NÅ! 

© 2019 IISA. All rights Reserved