menytakkfrihet

Gratulerer med valget, en e-post kommer straks til deg så du kan starte nå om du vil. Tusen takk! Hvis du ikke har fått de før så her er 2 lydfiler av meg + PDF jeg brukte på denne Liven som veldig mange har hatt stort utbytte av. Under der ser du menyen på hva jeg kan tilby deg om du er på jakt etter noe mer. Ønsker deg en flott dag, vi sees på mandag! Iisa  Ps – lurer du på noe så skriv gjerne i messenger til meg.

Velkommen til Iisas Meny! Hva er viktig for deg i dag?Hva er ditt neste rette steg? Klikk på knappen som passer deg nå:

 Har du spørsmål så kontakt meg gjerne her:

NYHET NÅ 8 PLASSER VIP MÅNEDLIG! 

Velkommen til VIP måned! Dette er for deg som vil jobbe med selvutvikling eller business. Jeg har jobbet “hemmelig” med VIP kunder i et par år, og vil nå tilby denne muligheten offentlig.

Du har “ubegrenset” tilgang til meg (innenfor rimelighetens grenser) i en hel måned.

VIP er for deg som er KLAR for å oppnå frihet i det du ønsker!

Jeg vil være der for deg “24/7” når du trenger hjelp til ditt neste rette steg. 

Jobber du med business så vil jeg ikke utføre for deg – men fortelle deg hva du skal gjøre. Vil du ha f.eks teknisk hjelp utført kan du bestille dette som et tillegg.

Jeg jobber med energier – noe som gjør det ekstra verdifullt og du vil få en annen opplevelse enn når vi “bare” tar action – selv om vi og selvfølgelig jobber med din masterplan for livet! Hver gang vi snakkes vil jeg jobbe med dine energier – eller uten å snakke med deg – om du skulle trenge det.

Denne måten å jobbe på krever at du har tillit til mine metoder. Jeg vil og lære deg MAER-metoden i dybden slik at du kan endre livet ditt varig.

Du bestemmer selv om du vil jobbe med meg 1 måned eller flere måneder. Du bestemmer deg 1 uke før måneden er omme, om du ønsker å jobbe videre eller om du har fått det du trengte da.

Jeg jobber med max 10 personer hver måned, og jeg har 2 personer jeg jobber med allerede ut 2019 – så det er pr nå 8 plasser ledig.

Du starter din VIP måned når du vil! Fra høsten av vil prisen være 30 000 for en VIP måned – men akkurat nå vil jeg tilby de 8 første som registrerer seg 50% rabatt!!! Det er kun 8 plasser – så er dette deg, registrer deg i dag! 

Copyright 2019 IISA