Minikurs – Sovepenger

Minikurs – Sovepenger

[2 timer]

Er du klar for å aktivere inntekskilder som jobber for deg? I dette minikurset viser jeg deg hvordan du skaffer deg Sovepenger enten ved å bruke andres produkter eller selge dine egne produkter på autopilot. Yes, du gjør en jobb først, men du kan automatisere dette – så du, yes kan tjene penger mens du sover – eller bruker din verdifulle tid på noe annet. 

  

Hvorfor dette Minikurset er smart​​​

Du kan google passiv inntekt og få en rekke passiv inntektskilder, men får du vite hvordan du faktisk gjør det? Det er greia, det hjelper lite at du vet det finnes, hvis du ikke vet hvordan du skal aktivere det steg for steg. Da blir du sittende med en masse ideer uten konkret action… og sovepengene koker bort i kålen.

Jeg er en nerd som elsker å vise oppskrifter, strategier – og detaljert hvordan du setter det opp, så du faktisk kan få suksess med dette! 

Vi er i en tid hvor flere og flere ser verdien av mer tid til å gjøre… hva enn vi har lyst å bruke livet på. Hvorfor ikke investere tid i å finne ut hvilke sovepenger som passer for deg – og så få vite nøyaktig hvordan du gjør det? Dette minkurset er stappfullt med nettopp dette! 

Dette får du på Minikurset

Det spiller ingen rolle hva du kan fra før av – du vil få steg for steg strategiene slik at du aktiverer dine sovepenger slik det passer deg og ditt liv.

TA ACTION MED SOVEPENGER

Inspirasjon til å ta action! Hvorfor skal du orke å gjøre dette? Hva kan det gjøre for deg? Vi får ofte informasjon, men gjør ikke noe med dette. Jeg er en rå inspirator som både får fart på deg – og guider deg inn i dette slik at du blir overklar for å ta action!  

NYE TRENDER

Det er nye tider – og nye trender, det gjelder å følge med – og det gjør jeg, noe du kan nyte godt av. Du sparer masse tid, og tid er penger… jeg viser deg hva som virker nå, slik at du lettere finner ut hva du vil gjøre – og hvordan. 

TYPER SOVEPENGER

Der er enormt mange typer sovepenger. Vi går gjennom flere av dem, slik at enklere får klarhet på hva du vil fokusere på. Mange blir sittende og tenke og lure – her vil du kjapt se hva som er smartest for deg å starte med, og hvor du mest sannsynlig vil få suksess først. 

ENKELT Å FÅ TIL

Jeg har testet mange sovepenger, og jeg vil vise deg hvilke jeg mener er enklest å få til. Hvorfor slite unødvendig med tungvinte løsninger, når du ganske kjapt kan velge noe som er enkelt – og som du faktisk synes er gøy samtidig – sovepenger skal være moro! 

STEG FOR STEG

Mange synes det med online business blir komplisert, hva skal en gjøre og hvordan? Slapp av, jeg viser deg steg for steg hva du skal gjøre for å få aktivert dette. Alt du trenger å gjøre er å følge oppskriften, du har velg fulgt en oppskrift før – ikke sant? Nu kjør vi! 

HVORDAN FÅ SALG

Så var det satt opp, hva nå? Jo – du trenger salg, for at det skal bli kronasjer av det. Jeg guider deg til hvordan du får fart på salgene, og hva som er smartest så det blir chille penger som tikker inn – uten at du jobber 24/7, det skal jo tross alt være sovepenger! Er du klar? 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Teknisk Bonus

Du får også tilgang til en rekke tekniske videoer for deg som trenger det. Det gjør at du enda lettere kan sette opp hele systemet. Du får en hel time med korte videoer som viser deg alt som kan være smart å ha med på veien når du skal aktivere dine Sovepenger. Du trenger ikke klø deg i hodet – jeg viser deg hva du gjør og hvordan! 

Iisa Mari Persen

Jeg er din leder på minikurset og vil guide deg gjennom dette på en måte som gjør at du forstår selv om du ikke er vant til å jobbe med det tekniske. Der fins enkle løsninger, og jeg vil vise deg dem! Jeg er en businessmentor som elsker å vise hvordan det er mulig å ha det moro i businessen samtidig som en tjener bra! 

Hvem passer

dette for? 

Dette minikurset er for deg som er råklar for å aktivere sovepenger! Du skjønner at dette krever litt jobb av deg for å sette i gang, men også at du da vil kunne oppleve at du tjener penger mens du sover! Så dette er for deg som er klar for å brette opp ermene og se nytt på dine inntektskilder – er du en av dem, så passer dette minikurset superbra for deg! 

ER DU KLAR?

Meld deg på minikurset og jobb smartere med dine inntekter – Kun kr 270!

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]