.st0{fill:#FFFFFF;}

Neste uke kan du være på Santorini! 

 juli 22, 2019

By  Iisa

Del gjerne
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


 

Jeg er impulsiv og litt gal – er du? Fordi jeg er så impulsiv så kan du komme ned til Santorini og jobbe med meg allerede neste uke! Å lære deg Maer – metoden som gir resultater i ditt liv! Om det er selvutvikling, helse, økonomi eller business – spiller ingen rolle – Maer hjelper deg å endre på det du ønsker. Neste uke sa du? Yes! Jeg snakket med noen i går som hadde så lyst å komme til Santorini, og det endte med at jeg sa:

bare kom neste uke, jeg har ledig kapasitet da! Jeg slenger ut invitasjon så kommer sikkert flere!

Haha, det er å leve i tillit – det blir alltid som det skal! Kanskje er det nettopp du som skal ta action denne gangen for å endre det du vil – og samtidig ha en utrolig uke her nede! Jeg elsker Santorini, og vil at så mange som mulig skal få muligheten.

Når jeg sjekket flyreisene, så tror du jaggu ikke billettene er superbillige på søndag kveld fra Oslo – hallo 799.- , nesten gratis jo!

Ikke nok med det – normalpris for Maerkurs med meg er 22 000.- , men hvis du er en av dem som er impulsive og kjenner det er helt rett for deg med en uke på Santorini neste uke – for å transformere det du ønsker – ja så har jeg fjernet 7000 kroner fra normalprisen.

Du betaler 15 000.- om du er kjapp og blir med nå. Du dekker overnatting selv (maaaaange hoteller her på Santorini – det har vi, hehe)! Transporten i Santorini ordner vi, henter deg på flyplassen og kjører deg når du skal dra + dekker transport fra hotell til de daglige kursstedene – bedre blir det ikke!

[thrive_link color=’blue’ link=’https://www.askiisa.com/santorini-ekstrakurs/’ target=’_blank’ size=’medium’ align=»]LES MER OM EKSTRAKURS – SANTORINI[/thrive_link]

Du jobber veldig individuelt når du er her, med det du trenger, selv om vi og er en gruppe. Så alle får det de aller mest har behov for akkurat nå. Jeg jobber etter Maermetoden – som designer livet ditt på nytt, hjelper deg til å ta action, du gir slipp på det gamle – no more frykt, unnskyldninger, prokastineringer, offerrolle, gamle tanker og følelser.

Vi går fra gammel story til ny story, skaper masterplan, strukturen, utfører healing, endrer energiene – frekvensene – går inn i det nye energifeltet som er mye bedre for deg å leve i. I tillegg skaper vi dine rutiner og ritualer som gjør at du enkelt fortsetter når du kommer hjem.

Som om ikke det er nok – så får du faktisk VIP behandling, du blir fraktet rundt på hele øya så du får sett det som er verdt å se her – og det er mye! Vi jobber ikke i et kjedelig møtelokale, men på forskjellige steder.

Du kan  melde deg på og lese mer HER.

Det er KUN denne ene gangen vi kjører Maerkurs til denne prisen, fordi jeg digger å være impulsiv, jeg elsker når andre er impulsiv – så da blir det plutselig et ekstrakurs her på Santorini.

Vi starter mandag 29.juli (litt utpå dagen da de fleste sikkert tar søndagsflyet og lander her natt til mandag) og avslutter fredag 2.august.

Så om du har sett på turene hit og sittet på gjerdet, eller om du har ønsket å komme på kurs med meg – dette er sjansen din til en helt unik opplevelse i sommer! Start høsten med helt ny energi, ny plan, nytt design og en power du aldri før har hatt!

Velkommen til Santorini!

[thrive_link color=’blue’ link=’https://www.askiisa.com/santorini-ekstrakurs/’ target=’_blank’ size=’medium’ align=»]LES MER OM EKSTRAKURS – SANTORINI[/thrive_link]

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>