søndag, mai 28, 2023

Purple World

NY Purple World Presentasjon i kveld kl 19:00 💜 🎉

Jeg har den store gleden av å dele en helt NY presentasjon av Purple World i kveld! Jeg gleder meg så masse!

Hei og happy mandag kjære deg! 😍 

Har du kjent på det å være på vei inn i noe helt nytt, og du vet ikke helt hva det er – bare at det er spesielt? 🥰 Jeg tror verden virkelig nå går inn i en fase av handlinger og transformasjoner vi aldri har sett maken til! 

Jeg selv har ligget hele helgen og tatt imot energier som har vært forbi alt annet jeg noen gang har opplevd! Jeg vil dele dette i dokumentaren denne uka. Men nå – i kveld kl 19:00 vil jeg først dele min helt nye presentasjon av Purple World. 🙏 Se videoen her for å høre mer om det. Hvis du vil være med – enten live – eller få opptaket så bare registrer deg her så er du med: Purple World Presentasjon 

Det du trenger når du trenger det! Et nettverk av herlige mennesker som er PW-familien. Vi samskaper, lever som oss selv, bygger, sjelsoppgave, selvutvikling, spiritualitet, kjærlighet, helse, jobb/business, økonomi – helheten av det gode liv – og en ny verden – og mye mye mer. Hjertelig velkommen kjære deg til en presentasjon av Purple World. Kan du ikke kl 19? Jeg sender opptak etterpå til alle som er registrert.

Related Articles

Siste Innlegg