april 14

[Podkast] Oppgraderes du også nå?

Del gjerne
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vi mennesker blir også oppgradert energimessig. Noen ganger kan det være smertefullt når det skjer. Jeg opplever at mange går gjennom prosesser nå, også jeg. I denne podkasten vil jeg dele noen av innsiktene som har kommet i det siste. Jeg gjør også en kanalisering samtidig med en energisession på slutten av podkasten. 

Jeg sier i podkasten at jeg vil legge kanaliseringen som en egen lydfil. Hvis du kjente at kanaliseringen/energisession gjorde noe for deg, eller kanskje bare føltes riktig, så kan du laste den ned her så du kan bruke den flere ganger. LAST NED.

Vil du oppleve hvordan du kan transformere livet ved å snu energiene dine? Neste uke starter jeg med Energisessions, klikk på knappen og finn ut om det passer for deg 🤗


Tags


You may also like

Gi slipp og gå inn i det nye – Healing – Lydfiler

Healing – Lydfiler – Last ned gratis

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>