23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

[Podkast] Oppgraderes du også nå?

Vi mennesker blir også oppgradert energimessig. Noen ganger kan det være smertefullt når det skjer. Jeg opplever at mange går gjennom prosesser nå, også jeg. I denne podkasten vil jeg dele noen av innsiktene som har kommet i det siste. Jeg gjør også en kanalisering samtidig med en energisession på slutten av podkasten.

Jeg sier i podkasten at jeg vil legge kanaliseringen som en egen lydfil. Hvis du kjente at kanaliseringen/energisession gjorde noe for deg, eller kanskje bare føltes riktig, så kan du laste den ned her så du kan bruke den flere ganger. LAST NED.

Vil du oppleve hvordan du kan transformere livet ved å snu energiene dine? Neste uke starter jeg med Energisessions, klikk på knappen og finn ut om det passer for deg ?

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles