Rigel Senter Kursholder

Er du en veileder som hjelper andre til å endre sine liv? Eller ønsker du å bli det?

Se videoen, les teksten under. Er dette for deg? 

Klikk på knappen og book en samtale med meg:

​​​​​​​​​Når du blir en Rigel Partner

Er du en alternativ behandler, terapeut, coach e.l. og ønsker deg flere kunder og et spennende fellesskap?  Har du samtidig lyst å lære deg en metode du kan undervise i som gir utrolige resultater? Du kan jobbe lokalt, i Norge eller over hele verden! Det er altfor mange dyktige mennesker som vil hjelpe andre men som ikke kommer helt gjennom. Kanskje har du kjent på det å streve med markedsføring og jobbe med mye annet enn det du egentlig vil – nemlig å hjelpe andre.

Dette vil vi nå endre på, ved å skape Rigel Senter og Kurs over hele verden! 

Vikickstarter i høst og det lønner seg å være rask da det er begrenset med plasser som vil utgjøre den innerste kjernen i Rigel. Det er spesielle muligheter fremover for de som blir med nå. Vi bygger senter i Santorini, vi har allerede et lite senter utenfor Kristiansand – Midtgarden, og vi har sentere som starter opp fremover – noe som gjør at du kan ha en spennende arbeidsplass om du ønsker å reise. Eller kanskje du ønsker å være der du er – og heller la mennesker komme til deg? Når du får leve og jobbe på måten som er best for deg – da lever du din mission og det gode liv – og det vil vi hjelpe deg med! 

Vi​ ønsker at Maermetoden skal læres og leves av alle samarbeidspartnere i Rigel. Denne metoden er utviklet av Iisa over 14 år og er grunnstammen i Rigel. Samtidig så har vi behov for behandlere og coacher som kan ta dette til nye høyder i samsvar med sin kompetanse. Høres dette ut som deg?

Vi har skapt en kursholderpakke som er helt spesiell, med tanker på at du skal få fart på det du brenner for! Din investering er kr 50 000 + 20% av inntjening senere. De første 50 000 du tjener beholder du 100%! Under her kan du se alt hva det inneholder:

  • 4 dagers kurs i Maermetoden. Dette arrangeres på nett, på Midtgarden (inkludert overnatting) og på Santorini (u/overnatting men inkludert transport til alle steder). Du velger det som passer deg.
  • Iisa som din mentor – uansett hva du står fast med så løser vi det effektivt  
  • En coach når du har behov for det – vi tar utfordringene fortløpende slik at du kan fokusere på det du liker best.
  • check Zoom-møter sammen med de andre hvor vi skaper strategier, løfter og hjelper hver​andre
  • checkPro Markedsføring! Vi tar oss av nettsider, videoer, det tekniske, annonser, reklamemateriell osv – vi ordner alt dette! Ditt Rigel senter får en proff profil og blir markedsført ved hjelp av oss. Vi besitter kompetanse til å gi deg markedsføring på et internasjonalt nivå. 
  • checkFriheten til å jobbe hvor du vil og når du vil. Du bestemmer hvor mye du vil jobbe, når og hvor.
  • checkRigel Senter – når sentere startes fremover, så er du en av dem som får muligheten til å jobbe på sentrene om du ønsker det, noe som er utrolig spennende og vil være utviklende for deg – å møte nye mennesker og samarbeide med andre.
  • checkJobbe lokalt, eller i ditt fylke, eller få kunder fra hele landet? Med vår felles markedsføring så kan dine kurs få mye stor oppmerksomhet ved at du får tilreisende på dine kurs, eller kunder som kommer til behandling fra andre steder. Dette gjør at du slipper å lete etter kundene dine.

​Iisa Mari Persen, ​Rigel

En hver Rigel partner er unik – samtidig har Rigel en felles profil som gjør det enklere å markedsføre en ny måte å leve på. Maer er metoden som gir resultater – i samsvar med behandlere som løfter mennesker til et godt liv. Tiden er inne for deg som er klar! 

​Hvorfor vente?

Ta sjansen nå og bli med i teamet!  Høsten 2019 kan være din start på noe helt amazing i ditt liv og business. Book din samtale med Iisa nå for ditt neste rette steg!

Copyright 2019, Iisa