Rigel Senter

Har du en drøm om å starte ditt eget senter?

Se videoen, les teksten under. Er dette for deg?

Klikk på knappen og book en samtale med meg: 

​​​​​​​​​Når du blir en Rigel Partner

Ønsker du å starte ditt senter ? Er du en av dem som har gått med en drøm om å ta imot mennesker som vil endre livet sitt? Har du samtidig lyst å lære deg en metode du og dine medarbeidere kan undervise i som gir utrolige resultater? Kanskje du er klar for å starte men synes det er vanskelig eller ikke ønsker å være alene. Dette vil vi nå endre på, ved å skape Rigel Senter over hele verden og bygge fellesskap som gjør alt enklere!  

Vikickstarter i høst og planlegger 10 sentere. 3 av dem er allerede “tatt”, så vi søker nå etter 7 personer som er klar for å starte senter. Er du en av dem? 

Vi har skapt en “senterpakke” som er helt spesiell, med fokus på at du skal få fart på din drøm! Din investering er kr 100 000 + 20% av overskudd senere. Under her kan du se alt hva det inneholder:

  • 4 dagers kurs i Maermetoden. Dette arrangeres på nett, på Midtgarden (inkludert overnatting) og på Santorini (u/overnatting men inkludert transport til alle steder). Du velger det som passer deg.
  • Iisa som din mentor – uansett hva du står fast med så løser vi det effektivt
  • check  Alle kurs arrangert av Iisa som er relevant for ditt Rigel Senter gratis – online og fysisk (du dekker overnatting, reise, mat selv) 
  • En coach når du har behov for det – vi tar utfordringene fortløpende slik at du kan fokusere på det du liker best.
  • check Zoom-møter sammen med de andre hvor vi skaper strategier, løfter og hjelper hver​andre
  • checkPro Markedsføring! Vi tar oss av nettsider, videoer, det tekniske, annonser, reklamemateriell osv – vi ordner alt dette! Ditt Rigel senter får en proff profil og blir markedsført ved hjelp av oss. Vi besitter kompetanse til å gi deg markedsføring på et internasjonalt nivå.
  • checkFriheten til å jobbe når du vil. Du bestemmer hvor mye aktivitet ditt senter skal ha. Rigel har en felles profil, men samtidig blir ditt senter unikt. 
  • checkTilgang til kursholdere, coacher og terapeuter – vi utdanner egne Rigel behandlere som kommer til ditt senter for å bidra til din suksess. 
  • checkUtvikling av Rigel. Som en av de 10 første får du muligheten til å bli med å forme Rigels profil.
  • check Ved hjelp av felles markedsføring vil du enklere få kunder til ditt senter. 

​Iisa Mari Persen, ​Rigel

Et hvert Rigel senter skal være unikt – samtidig en felles profil som gjør det enklere å markedsføre en ny måte å leve på. Maer er metoden som gir resultater – i samsvar med behandlere som løfter mennesker til et godt liv. Tiden er inne for deg som er klar! 

​Hvorfor vente?

Ta sjansen nå og realiser din drøm om et eget senter!  Høsten 2019 kan være din start på noe helt amazing i ditt liv og business. Book din samtale med Iisa nå for ditt neste rette steg!

Copyright 2019, Iisa