23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Slik bygger du team uten å løpe etter noen [podkast 13 min]

Hva om folk kom til deg og spurte om de kunne få se på din businessmulighet, hadde det vært rått eller? Istedet for å “mase” på familie og venner eller stadig poste bilder av produktene, som mest sannsynlig kanskje gir deg noen kunder men ikke så mange som vil jobbe. Produktbilder tiltrekker kunder i beste fall stort sett, og businessfokus gir deg team, så la oss ta på businessbrillene!

I denne podkasten vil jeg dele med deg hvordan du får folk til å kontakte deg, så du får de rette personene med deg på ditt team – de som er sultne og vil jobbe med nettopp deg!

Her er stikkordslisten jeg går gjennom i podkasten, skru på lyden og finn ut hvordan du kan jobbe enklere – og ha det mer moro i din business i 2020:

 1. Lag en freebie
  1. Pdf
  2. Video
  3. Lyd
 2. Bruk video/webinar/livesending:
  1. Start med resultat
  2. Presentasjon
  3. Problem
  4. Løsning
  5. Tada – din mulighet!
 3. Bruk Facebook eller Instagram stories
  1. Verdi
  2. Resultat
  3. Livsstil

 

[thrive_link color=’red’ link=’ https://my.rigelstars.com/teambygger-2020-tiltrekk-deg-nye-team-medlemmer/ ‘ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]Les mer [/thrive_link]

Uansett hva du gjør, så husk alltid en klar CTA – Call To Action! Og her er min for deg – Tada! Vil du lære mer om alt dette? Da har jeg en crazy mulighet for deg! På mandag den 9.mars kl 20-22 holder jeg et webinar jeg har kalt Teambygger 2020. Da vil jeg dele med deg hvordan du kan jobbe på en enklere måte, i tiden med alt som skjer i sosiale media, slik at du kan få bedre resultater og være stolt av å jobbe med det du gjør.

Tidligere har jeg hatt webinaret “Tiltrekk deg nye team-medlemmer” hvor jeg viste hvordan du kan automatisere så mye som mulig og tiltrekke deg folk ved hjelp av sosiale media. Der får du og 10 videoer som viser deg steg for steg hvordan du gjør alt. Som om ikke det er nok fikk deltakerne en 7 dagers challenge! Puh! ?

Begge disse vil bli lagt ut for salg snart som egne kurs. Da vil prisen ligge på minst kr 1500 for begge to. Registrerer du deg nå så får du begge to for kun kr 499.-

Kan du ikke være med på mandag? Ingen stress, du får selvfølgelig opptak av alt som du har tilgang til så lenge du vil.

[thrive_link color=’red’ link=’ https://my.rigelstars.com/teambygger-2020-tiltrekk-deg-nye-team-medlemmer/ ‘ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]Les mer[/thrive_link]

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles