23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Slik tjener du gode penger på hobbyen din

Fyll ut:

Jeg bestiller  ……………………… kroner ekstra hver måned på min hobby …………………….., dette vil jeg ha fordi jeg skal ……………………………. 

– tusen takk! (Husk alltid takknemlighet) Hilsen/klemz/High five fra  ……………………………

Det er det smarteste å starte med  – manifestering , fordi vi består av gamle tankemønstre – så om du ikke fra før tjener gode penger på hobbyen din så la oss snu opp ned på hjernen din, det gjør alt så mye “lettere” så du kan komme i gang.

  1. Du manifesterer, bestiller det du vil ha – jada, alle manifesterer, til og med Jim Carrey: https://www.youtube.com/watch?v=nPU5bjzLZX0
  2. Velg din hobby – i tilfelle du har flere, ta et valg om hvilken hobby, interesse, passion du vil starte med , yes noen klarer aldri velge og kommer ikke igang…
  3. Definer hvorfor du ønsker å tjene penger på hobbyen din – hva er din hvorfor? Hva skal du bruke pengene til? Sterke hvorfor-grunner gjør at vi lettere kommer i gang

Så, kommer kanskje skepsisen – er det mulig? Nei dette er ikke ala epostene du får om: “Kjære venn, Jeg skriver for å søke hjelp til å overføre summen av 12 millioner euro i ditt land for investering. Under mitt siste møte og undersøkelse av banken i vår bank fant departementet en sovende konto med en enorm sum på 12 millioner euro deponert av Mr. Philipe fra England før hans død. Hehe, har du og fått noen sånne?

Greia er at når du kommer i gang selv så vil du slå deg i hodet: “At jeg ikke gjorde dette før!” Det er kjempegøy + det virker! Jeg har funnet ut at når du følger en blueprint – noens oppskrift, se på andre som har klart det før, så kan du ikke tråkke feil, så jeg er blitt en kløpper på og finne blueprint og skape mine egne. Hvorfor skal vi finne opp kruttet på nytt? Det er allerede der!

Sannheten er at det er fullt mulig, mange gjør det allerede – og du kan også gjøre det.

Det neste er action, yes ingenting skjer av seg selv, hva slags action? Jo, den raskeste måten er å lære noe til andre.

Så tenk om du kunne få betalt for å lære andre noe du kan og elsker å gjøre? Du kan selv bestemme hvordan, her er 3 måter du kan gjøre det på:

  1. Skriv en ebok om din hobby – liker du ikke skrive kan du lese inn lyden og få noen til å transkribere
  2. Lag et kurs, start med et lite for å komme i gang
  3. Start en blogg og vær affiliate (reklamer for andres produkter relatert til din hobby)

Vil du vite mer om dette kan du se mitt gratis webinar – 5 steg til passiv inntekt HER. 

Det gir deg masse mer kjøtt på beinet på hvordan du kan tjene gode penger på din hobby. Sett av 1 time og bli inspirert til å få betalt for noe du digger å gjøre. 

Santorinihilsen fra iisa 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles