Sovepenger22

SE WEBINARET 5 STEG TIL PASSIV INNTEKT HER

Hei, dette tilbudet er kun for deg som har vært med på webinaret Få passiv inntekt. Jeg er på en mission for å hjelpe flest mulig mennesker til å endre sin økonomi på en lettere måte. Alle kan gjøre det! Men ofte er vi stuck i en gammel pengestory, vet ikke hvordan vi skal gjøre det, eller hva vi skal. Jeg har lyst å gjøre det enklere for deg og gi deg oppskrifter, verktøy, retning, se at det ikke er vanskelig, gutsen til å utføre og ikke minst vite hvordan.  Under her kan du se et webinar jeg har hatt før som handler om passiv inntekt. Webinaret i seg selv er gull verdt alene – men om du er en actiontaker og kjenner at NÅ vil jeg endre min økonomi – så får du nå 96% rabatt av meg! Jeg har samlet alt jeg har skapt til nå angående bedre økonomi. Det har en verdi på minst 12997 – og du får 96% rabatt!!!! Du betaler kun kr 499 kr!  Du får mitt sovepengerkurs som er fullstappet med videoer hvordan du skaper passiv inntekt, du får manifesteringskurs på penger, kurs i hvordan du endrer din pengestory og mye mer! Dette er et tilbud du ikke ser til vanlig, så om du er klar for en bedre økonomi ta action nå! Innholdet i kurset: 

Webinar om passiv inntekt: 

Har du lyst på Passiv inntekt? eller Sovepenger som jeg liker å kalle det! 

22 dager som kan  endre din økonomi, slik at du kan gjøre det du drømmer om!

  • Bli affiliateproff – tjen penger på å anbefale andres produkter og tjenester!
  • Skap din egen ebok, og tjen penger på din bok mens du sover! 
  • Lag et minikurs som gir deg penger på konto mange ganger!
  • Skap din Passionbox!
  • Få all “teknisk” guiding slik at det blir enkelt og gøy for deg! Flere varianter og nivåer slik at du garantert finner det som passer deg! 
  • Mye mye mer – masse innhold hver dag i 22 dager! (Du får tilgang med en gang til alle 22 dagene) 

Du blir guidet gjennom alle mulighetene og hvordan du gjør det fra A-Å! 

Jeg er opptatt med å nyte livet, så jeg dropper de laaaaange salgssidene. Dette er saken: jeg har jobbet i flere år med passive inntektskilder, og har lyst å hjelpe deg til å tjene penger mens du gjør andre ting – så du kan nyte livet mer! Er det interessant, så meld deg på fort mens prisen er superdigg! Jeg leverer alltid mye mer enn det jeg lover, så på 22 dager får du så mye gull at om du bare tar action så tror jeg du og vil få sovepenger!  Eller bruk så lang tid du vil selvfølgelig 🙂 Santorinihilsen iisa 

© IISA 2018