23.9 C
New York
mandag, juni 27, 2022

Buy now

spot_img

Stilling ledig for unike personer

Vi søker etter personer som er lik seg selv og innehar telefon. Hvilken type telefon er ikke viktig, så lenge du kan taste på den eller snakke i den.
Du må være villig til å feire på fredager, da du vil få lønn hver fredag.
I tillegg er det en fordel om du har humor, men ingen krav til formell kompetanse.
Egenskaper vi ser etter er utadvendt, innadvendt eller en kombinasjon av disse.
Din alder har ingen betydning så lenge du er fylt 18 år og i den andre skalaen så ønskes det at hjertepumpa går sånn passe jevnt.
Din helsesituasjon er ikke relevant. Det er en mulighet at du vil få bedre helse i denne jobben, men vi kan ikke garantere noe.
Det forventes at du selv bestemmer din egen arbeidstid da din leder stort sett ikke aner hvilken dag det er.
Du vil betalt etter innsats, og det finnes dessverre ingen øvre grense for inntjening, noe som vi vet kan være frustrerende om du er vant til faste beløp hver måned. Du kan risikere at din lønn øker for hver måned, noe som vi håper du har forståelse for. Dette er noe du blir vant til.
Hvis du ikke liker din familie og/eller dine venner, kan vi forsikre deg om at hvis du ikke ønsker å involvere dem i din jobb er det ikke nødvendig.
Du trenger ikke å være daglig til stede på kontoret, ja dette er i grunn umulig da vi ikke besitter noen kontorer, men vi regner med at du selv tar ansvar for å arbeide på egnet sted. Vi anbefaler dog likevel ikke videosamtaler fra toalettet.
Dine arbeidskollegaer ansetter du selv, noe som gjør at du med høy sannsynlighet vil trives på jobben.
Dersom du synes dette er interessant, trenger du ikke sende noen søknad, CV eller kopi av vitnemål og attester da ditt arbeide handler om å være deg selv.
Vi regner med at du har trent i flere år på nettopp dette, så du er kvalifisert for jobben.
Høres dette ut som deg?
For alle interesserte vil det være et Zoom møte på mandag 30.nov kl 11:30. Du kan ta med din lunsj om du ønsker, da dette er et uhøytidelig treff for å fortelle deg mer om dette – slik at vi kan se om vi matcher hverandre.
Passord er frihet
Hvis du kjenner andre som passer til denne spesielle beskrivelsen er du velkommen til å invitere dem med.
Hvis du ikke kan møte kl 11:30 på mandag, kan du sende en melding HER, så vil undertegnede kontakte deg så snart hun kommer ut av boblebadet.
Iisa Mari Persen

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,369FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles