Storykveld

gratis LIVE STORYKVELD MED ENERGIGUIDE IISA MARI PERSEN

Skap din nye story i løpet av en kveld med Iisa

1.AUGUST 2021

20:00

Dette gjør vi på Storykveld:

01

Kjærlighet for å skape storyen du ønsker

Når du er fylt med kjærlighet, når du lever i kjærlighet, går med kjærlighet og kan kjenne at du sender ut kjærlighet, ja da er det klart for å skape den ultimate storyen i ditt liv. Du får levert til deg den storyen du har bestilt – og ofte på overraskende måter. Det er forbi manifestering og alt du kan tenke deg! Bli med og se hvordan du kan bruke kjærlighet for å skape akkurat det livet du vil leve!

02

Live Energisession for din nye story 

Det er noe som er mer magisk enn alle verktøy jeg vet om, og det er energier! Kraften som oppstår når vi jobber med energier gir mer enn jeg kan forklare. Jeg vil derfor invitere deg inn i denne lukkede kvelden hvor jeg vil jobbe med energiene til alle de som ønsker det. Med energier kommer transformasjoner, og også informasjon som kan hjelpe oss videre i vår nye story. Det er selvutvikling på speed – men med varige endringer, for den som vil!

03

Livskart for din kjærlighet, helse, jobb og økonomi 

Når vi jobber med kjærlighet som drivkraft, energier som transformasjon, og informasjon fra det “2.internett” (alt om dette på søndag!) – ja da er ikke strategi som det var før. Vi skaper et livskart som viser dine neste rette steg med klarhet, slik at du enklere kan leve slik du vil, og utføre det du er ment å gjøre i dette livet. Vi er sammen om oppvåkningen, og du har din oppgave – bli med og lage ditt livskart på søndag, det vil hjelpe deg på din reise i dette livet. Total indre ro.

04

Lansering av IIMAMI 🎉

Etter vår Storykveld vil jeg lansere IIMAMI… Dette er såååå spennende, vil ikke røpe noe her, kom på søndag så får du høre mer om det, og se om dette passer for deg 🤗

Om Iisa Mari

Energiguide

Min mission er å støtte mennesker med kjærlighet, energier, strategier til å finne det livet de er ment å leve. Uansett hvilken fortid man har eller hvilken situasjon man har nå, så kan alle transformere sitt liv og skape den storyen man er ment å leve. Jeg lever i kjærlighet og tillit til at de menneskene jeg skal støtte i dette livet, de vil jeg møte. Jeg tror på mirakler og inspirerer andre til å leve i mirakelmodus – mye mer spennende, og det utfordrer oss til å leve maksimalt! Jeg er guide for de som vil utvikle seg personlig, spirituelt eller med sin business. VIP-gruppe, Mastermind, Energiklubb – og ikke minst slottet på Tjeldøya, hvor vi tar imot de som ønsker støtte med sine neste rette steg i sitt liv eller business. Jeg har fått min dose av livets utfordringer – som konkurs og diagnosen uhelbredelig kreft, men det stopper ikke meg – livet er til for og nytes!

Jeg er her for deg, hvis du ønsker det. Velkommen til en magisk storykveld, meld deg på under her, så sees vi 👇

Skap din nye story!

Skriv navn og epost så får du lenken til søndag kl 20:00

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]