Superlørdag for business og selvutvikling – Trondheim

Superlørdag for din business og selvutvikling!

Trondheim 17.november

Bli med på det som passer deg! “Skyrocket din business!” kl 10-14 og/eller “Ny story på et sekund!” kl 15-19 lørdag 17.nov på Comfort Hotel Park

Enter your text here…

Skyrocket din business!(scroll lenger ned for å lese om Selvutvikling)

Kan du «skyrocket din business» på 4 timer? Vil du ha raskere resultater i din business uten at du går på veggen? Da er du velkommen til superlørdag hvor du får alle hemmelighetene bak Iisas TADA-metode som gir utrolige resultater for de som bruker den! Denne virker for alle som vil oppnå et resultat i sin bedrift, og når du får servert hele metoden vil du raskt se hvor dine bugs er i bedriften – og du får vite hva du skal gjøre i stedet.  

Hvordan er din business i dag? 

Har du onlinekurs? Er du coach eller konsulent? MLM? I alternativbransjen? Arrangerer kurs? Har en klinikk? Det spiller ingen rolle – TADA-metoden virker for alle som har en tjeneste til salgs. 

Er det mulig å snu opp ned på måten å jobbe på, slik at du får nye resultater i din business raskere enn du trodde var mulig? Ja! Dette handler om businessenergi, et ganske ubeskrevet blad – men likevel helt logisk når du dypdykker i det i din business, og de største har sine teknikker for å ha en super businessenergi, har du? 

Hei, Jeg er Iisa.

Litt om din vert og foredragsholder på lørdag…

Jeg unstucker deg som har egen business, slik at du kan leve det livet du er ment å leve. Jeg er foredragsholder, forfatter, coach for coacher, mentor, teknisk nerd og spirituell actionguide. Når folk sier: «Når noe høres for godt ut til å være sant, så er det gjerne det» – da tenker jeg ofte: la meg sjekke det ut. Det jeg presenterer er en ny måte å drive business på, det virker ikke om du gjør det «bare litt», du må «all in». Det er som om du har lært å sykle for mange år siden, så sier noen at du skal tråkke bakover! Dette er en «motsatt» måte å gjøre business på, men den er fullkommen for deg som vil noe mer, som ikke vil løpe etter kundene, som vil nyte livet mer, og som er klar for å få nye resultater nå (kanskje helst i går)!

En dans på roser å drive business?

Ikke bare er måten å gjøre business på i kontinuerlig endring, slik at flere strever med å nå frem – men støyen blir større og større rundt oss, så det er viktigere enn noen sinne å våkne opp og bli bevisst hva vi gjør og hvordan vi driver bedriften vår. 

Hvor lykkelig er du i din business? Hvor mye suksess har du? Det ultimate er å være en lykkelig suksessfull businesseier – og nettopp dette er resultatet ditt når du jobbe med TADA-metoden og din Businessenergi. Synes du at du har for liten tid? Da er det hvert fall smart av deg å investere 4 timer i Superlørdag, ja navnet er ikke tilfeldig – dette er superlørdag de lux – hvor målet er at du går hjem og tenker: «WOW! Fikk jeg alt dette på bare 4 timer?!» 

Er du litt sliten og lei? Lurer på når du skal få en «pause», at alt bare skal flyte? Ønsker du passive inntektskilder, slik at du kan tjene penger mens du gjør noe annet? Vil du at kundene skal løpe etter deg og ikke motsatt? Har du lyst å justere opp pengetermostaten i din bedrift? Det er et hav av muligheter der ute – på Superlørdag vil du få et dykk inn i hva som er best for deg å velge akkurat nå, slik at du tar valg som er smartest for deg. 

Steg for steg strategi. Transformerende informasjon

Informasjon, motivasjon og inspirasjon er supert – det er alltid digg! Men transformasjon er enda diggere! En varig endring som skaper nye resultater og en ny businesshverdag – dette er hva superlørdag business handler om. 

Hvordan selger jeg uten en salgsside? Hvordan selger jeg til de som aldri har hørt om meg før? Hvordan skaper jeg produkter på kort tid og samtidig har det enormt gøy! Hvordan får jeg stor uttelling av det meste jeg gjør?Hvordan selger jeg coachingtimer til en høy pris uten at tjenesten er offentlig? Vil du ha noe av de samme resultatene på din måte? Meld deg på Superlørdag og få alt dette og mere til! Jeg er kjent for å overlevere så her er det bare å sikre din plass! Lover deg at denne lørdagen slår enhver superlørdag på senteret! 

Se hva andre sier: 

Sikre din plass i dag! Kun få plasser!

Gå ikke glipp av denne muligheten. Det er fantastisk å være til stede i samme rom og samtidig møte andre mennesker som vil det samme! Vi har ikke så mange plasser så skynd deg og meld deg på nå! Du kan og være med online om du ønsker. Du vil og få opptak av alle timene – både du som er i Trondheim og du som er med online. Du kan melde deg på bare business, bare selvutvikling eller gjør som Ole Brum – ja takk begge deler 🙂 

“Ny story på et sekund!”Selvutvikling kl 15.-19 lørdag 17.november

Leve et nytt liv på 1 sekund? Kan du raskt endre måten du lever på slik at du får overflod i de 4 store – kjærlighet, helse, jobb og økonomi? Er du klar for å leve et amazing liv og åpen for å gjøre det som kreves for å få det livet du før bare har drømt om? Hvis svaret er ja – så er du velkommen til 4 timer med superlørdag og selvutvikling på speed! 

Er dette for alle? Nei, absolutt ikke! Dette er for deg som har jobbet med deg selv over lengere tid, og som er overklar for å få nye resultater i livet ditt NÅ! Du har studert, lest bøker, sett videoer, vært på kurs eller jobbet aktivt alene –  og vil opp på et mye høyere nivå og gjerne så fort som mulig! 

Du får en grunnleggende innføring i MAER-metoden, som gjør at du kan gå fra gammel story til ny story på 1 sekund når du vet hvordan du skal gjøre det. Slik at du kan skape det livet du er ment å leve! 

Velkommen til Superlørdag for din Selvutvikling!

Vi jobber med mestring av manifestering, hvordan ta bare 20% action og få 80% av resultatene, hvordan du lever i rett energifelt for å få den suksessen du før bare har drømt om. Ved å bruke din intuisjon kan du nå lengere enn langt – og dette i kombinasjon med action og manifestering gir en helhet som er helt unik! Dette må bare oppleves! Velkommen skal du være! 

Dette er en måte å leve på som flere og flere oppdager, og dermed oppnår overflod i de 4 store – kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Å leve 100% som deg selv og i din passion i det livet du er ment å leve. Bli med på enhelt spesiell lørdag den 17.november i transformasjonens tegn! 

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]