takk for påmelding gjennombruddsåret

Herlig herlig herlig at du er med – hjertelig velkommen på tirsdag!

Sjekk gjerne ut en amazing mulighet som kun er på denne siden her og nå til 50% rabatt!

Hvis du ønsker tilbudet så klikker du bare på en av knappene som sier “ja.” Da blir kr 735.- (halv pris av 1470) – trukket automatisk, så du slipper legge inn info på nytt. Ønsker du ikke tilbudet så klikk på “nei” så kommer du videre. 

Nei takk Iisa, jeg ønsker ikke Superpakken.

Tusen takk for din registrering, sjekk eposten din og svar meg gjerne der. Gleder meg enormt til tirsdag 2.nov kl 17-22 og kvelden vi skal ha sammen! Jeg vil virkelig at du skal få det gjennombruddsåret du drømmer om – og livet du vil ha – raskere, enklere og smartere – derfor har jeg tryllet en skikkelig Superpakke til deg her for en helt rå pris i dag, så du får maks utbytte etterpå, også etter tirsdagen!

Få livstid tilgang til opptak av Gjennombruddsuka + ebok og lydbok av et rått 8 dagers event som var i oktober! 

En superpakke de lux!

12 timer gull som gir deg energien, strategien, transformasjonen, klarheten og mye mer for å bygge ditt liv best mulig – last ned til din maskin kort tid etter at alle sendingene er ferdig!

Sikre deg pakken i dag

Du kan bestille opptakene med rått innhold: du får alle Masterclass Livesendingene for alle 8 dagene + eboka og lydboka fra disse dagene. 

Din Gjennombruddspakke!

Er du overklar for å bytt ditt liv på en amazing måte så invester gjerne i deg selv nå for få en snarvei etterpå og full tilgang til all gullet som var disse 8 dagene! 

  1. 1Livstid tilgang på alle opptakene av Masterclass som fra 8 dager med gjennombrudd. Dette er en unik mulighet til å få disse til odel og eie superbillig! Bare disse timene har en verdi på mange tusen.   
  2. 2Lydbok med alle timene, last ned til din mobil eller pc/mac og lytt akkurat når det passer deg. Jeg er kjent for å overlevere, så du trenger garantert repetisjon for å få med deg dette. Bruk muligheten til å lytte til alt gullet når det passer deg, sett på hodetelefonene og lytt når du gjør noe annet. 
  3. 3Eboka er den du vil ha med deg som et super verktøy og oppslagsverk for absolutt alt vi gikk gjennom disse 8 dagene. Du får alle opptakene i skriftform levert i en lekker ebok + med noe ekstra goodies også som ikke var med på sendingene. Denne vil du ikke gå glipp av! 

Nei takk Iisa, jeg ønsker ikke Superpakken.

Ta action og invester i deg selv

Jeg elsker at mennesker kan leve fantastiske liv, derfor vil jeg gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg på veien. Jeg tror det er viktigere enn noen gang nå at vi tar action med våre drømmer… eller hva tenker du? Er din tid her nå? Yes. klart den er!  

12 timer opptak!

Gjennombruddsuka ble en magisk uke med enormt mye gull! Dette kurset vil snart selges for kun kr 1470.- … men om du klikker på “ja takk” så får du enda 50% rabatt av meg og sikrer deg det for bare kr 735. 

Eboka Ditt Drømmeliv

Selv om vi ser video, så er det noe med å ha dette skriftlig. Ofte får vi en ny forståelse og aha-opplevelser, derfor blir dette også ebok!

Denne boka vil gi deg strukturen, strategien og virkelig ABC til hvordan du bygger det livet du vil ha – med både livsstil, kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Denne boka vil mest sannsynlig komme i trykt form senere, men når vet jeg ikke – så nå kan du sikre deg eboka som er klar om cirka 2 uker. 

Lydboka Ditt Drømmeliv

Det er noe med det og plugge i ørene og bare lytte, repetere, høre ting du ikke hørte første gangen – jeg elsker lydboker, gjør du?!

Jeg oppdaget lydbøker for selvutvikling og business en gang jeg skulle flytte og vaske et helt hus. Jeg plugget i og lærte så mye under den flyttingen, at siden så har jeg alltid hatt flere lydbøker tilgjengelig. Denne lydboka vil kunne være med deg i lang tid med alt gullet som blir servert deg her 🙂 

Nei takk Iisa, jeg ønsker ikke dette tilbudet.