takk Iimamihelg

Hei kjære deg, tusen takk for interessen for PDF fra Lynkurset i Manifestering. PDF er på vei i din innboks. Jeg vil bare minne deg på Iimamihelgen som er snart – kanskje passer dette for deg? 💜

Velkommen til IIMAMIHELG

– og 10 mnd i Energiklubben!

 ​27.-30.august 2021 – Kom til Tjeldøya Slott eller vær med Online

En opplevelse som transformerer energiene dine og gir deg dine neste rette steg slik at du lettere kan leve det livet du er ment å leve.

Under her er en video som forteller litt hvordan jeg jobber.

Vil du oppleve en healingsession så kan du klikke på knappen her:

4 dager. Transformasjoner. Energier. Klarhet. Er du klar? Disse dagene kan endre livet ditt, om du velger det!

Delta fra der du er. Du får opptak av alle dagene, slik at du kan repetere det du vil, eller om du ikke kan være med direkten, så kan du se når det passer deg.

FREDAG 27.AUG

Vi starter kl 12:00.  

Vi definerer, designer og manifesterer det livet du drømmer om. Vi gir slipp på det gamle og etablerer det nye livet du vil leve. Vi identifiserer utfordringene slik at de kan løses disse dagene, er du klar?

LØRDAG 28.AUG

Hele dagen  

Vi skaper livskartet, aktiverer de nye energiene, går inn i det nye energifeltet – din nye virkelighet. Du får alle dine neste rette steg og hvordan du gjør det. Vi jobber med metoden som gjør at du lever dette med letthet – transformasjonsdag!

SØNDAG 29.MAI

Hele dagen  

Vi skaper din Masterplan og totale strategi på dine prosjekter – om det er privat eller business, spiller ingen rolle – vi jobber med helheten av de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Før helgen er omme så har du klarhet – lev det!

MANDAG 30.AUG

Vi avslutter kl 14:00  

Vi går inn i Måneenergi – hvordan komme høyere og oppnå mer med letthet. Dette er den ultimate og enkleste måten å oppnå målene dine på, utføre livsoppgaven, leve livsstilen du drømmer om. Vi avslutter dypt og i mirakelmodus!

*IIMAMI – Var du med på Storykveld så vet du hva jeg snakker om. Gikk du glipp av det? Ingen fare, du kan se opptaket når det passer deg. Storykveld er 2 transformerende timer hvor du skaper din nye story. Dette er en perfekt oppvarming til IIMAMIHELGEN! Se Storykveld HER. Iimami er et større konsept som kickstarter i slutten av august, og denne helgen er det første vi gjør med Iimami – støtter andre til å skape en ny story, og til å jobbe sammen som et team for de som ønsker det.

Hva inneholder egentlig en IIMAMIHELG Iisa?

Ja det lurer du kanskje på. Jeg vil fortelle deg at jeg har tillit til at du får akkurat det du har behov for denne helgen. Det er nemlig slik energiarbeid fungerer når jeg jobber. Vi jobber med transformasjoner, å gi slipp på det du ikke har bruk for mer. Deretter definerer, designer og manifesterer vi det livet du vil ha. 

Fins der noen garantier for suksess? Nei, det gjør ikke det. Men det jeg kan si deg er at i alle år jeg har jobbet med energier, strategier, ta action, lage planer.. når ingenting annet virker – så virker energier! Vi klarer alltid å komme oss til neste rett steg ved hjelp av energier. Det er nok garanti for meg. 

Ja faktisk så har jeg og tillit til at de som kjenner at de skal være med på helgen vil bli med. Mennesker som kommer til meg sier ofte: “Jeg vet ikke helt hvorfor jeg er her, men jeg bare vet at jeg skulle være her.” De finner fort ut av sine grunner, og får gjort noe med det de trenger. 

Jeg har løpt nok i livet, og gønnet på – og opplevd nok av det røffe.. nå lever jeg det gode liv, og min mission er å guide andre til det samme. Om det gjelder kjærlighet, helse, jobb eller økonomi – spiller ingen rolle. Det er helheten, alt påvirker alt, og energier kan bidra til at noe som har vært stuck i mange mange år plutselig løsner. Det er magisk. Du er velkommen til å være med med en helg om du kjenner det er rett for deg. Som en ekstra bonus får du en hel måned gratis i Energiklubben om du vil, slik at vi kan snakke sammen etter helgen også – og jeg kan hjelpe deg enda mer på din reise. Er du med?  

Hva kan skje når du snur energiene dine?

Har du opplevd at du føler du gjør det rette, men likevel blir det ikke helt slik du vil? Utsetter du å gjøre det som du egentlig innerst inne vet er bra for deg og ditt liv? Er du usikker på dine neste rette steg i livet, eller i business?

Av alle ting jeg gjør (og det er mye!) – for å hjelpe mine kunder til å få en livsstil de drømmer om, så er energiarbeide garantert det aller viktigste jeg jobber med, uten tvil! Når ingenting annet funker, da virker alltid en session med energijobbing. Det er magi satt i system! Nå vil jeg dele disse store transformasjonene med flere, slik at du kan få den hjelpen du trenger til å gå fra gammel story til ny story i ditt liv, og leve slik du før bare har drømt om – er du klar?

Kanskje vil du også hjelpe andre med dette? Det er ditt valg. Jeg tror ikke det er slik at vi trenger å planlegge når vi er koblet på med energier, vi blir guidet til det vi skal.

Dette er noe av det vi gjør på IIMAMIHELG… programmet skaper når du er her – fordi du er unik, så du får “ditt eget program”

Utfordringene

Jeg pleier alltid å si: “Ta med deg møkka di og kom!” 😅Slik er det, du tar med dine utfordringer, uansett hva de er – det spiller ingen rolle. Noen ganger har man tatt action og det hjelper likevel ikke med utfordringene – der fins en smartere vei – energier i kombinasjon med action!

Energisessions

Det handler mye om å åpne opp for energiene og få ny informasjon. Ta i mot det som kommer til deg. Energier gies slipp på, og nye energier får slippe til. Trene og trene på energiarbeid, på forskjellige måter, slik at du kan leve best mulig – og være på høyder i livet du aldri før har opplevd!

MIIT Boost

MIIT står for: Motivasjon, Inspirasjon, Informasjon og Transformasjon. Samtidig med energiarbeidet kommer bøttevis med MIIT for dine neste rette steg, du forteller hva du har behov for – og du får det levert disse dagene, dette er ikke et fix ferdig opplegg, men du er med og skaper slik at du får max utbytte!

Klarhet og ny story

Vi fokuserer på total indre ro. Energiene og MIIT etableres og aktiveres slik at det integreres i kroppen og hjernen – for å gi klarhet til neste rette steg. Vi jobber med meningen og frihet på de områder du vil ha frihet på. Dette er en helhet som nesten ikke kan forklares, men må oppleves.

Klart her er noen Bonuser!

Du får både:

  • 1 døgn gratis på Tjeldøya – verdi kr 5000 (!!) når vi åpner opp igjen etter oppussing!
  • Den første Iimamiboken som passer sammen med helgen vi skal ha, denne blir helt spesiell, og du blir av de første som får tilgang til denne!

Din Iimamibok for helgen

Når du kommer hit på Tjeldøya eller er med på nett, så vil du få en helt spesiell bok som du kan bruke både de dagene vi er sammen, og senere. Den vil hjelpe deg på veien i din reise.

10 måneder i Energiklubben

Alle som er med på IIMAMIHELG får hele 10 måneder gratis i Energiklubben (normalpris kr 990). I EK får du både moduler, lydfiler, Zoom og mye mer. Du velger selv når du starter din måned. Er du med i Energiklubben allerede får du helga gratis (se gruppa og epost)

1 gratis døgn på Tjeldøya!

Iimamihelgen er eneste mulighet til å besøke Tjeldøya Slott før vi stenger igjen i 9 måneder. Når vi åpner igjen – i ny og oppusset drakt, da kan du komme hit på ny reise om du vil. Alle deltakere på Iimami får et døgn gratis når vi åpner opp igjen!

Verdi kr 5000!

Iisa Mari Persen Energiguide

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. I 2021 er min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, og lite ante jeg hvor viktig det ville bli nettopp i år.

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagesn situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, har eget kurssted på Tjeldøya i nord. Har mastermindgrupper for business. Drevet Energiskolen og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann.

2021 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg! Er du med?

Velkommen til Tjeldøya for å skape din nye story!

Bestill din plass i dag til IIMAMIHELG, ta med deg det du vil endre i kjærlighet, helse, jobb eller økonomi – og opplev magien i de store transformasjoner som skjer her hos oss.

Passer det ikke for deg å reise? Ingen fare – du kan være med online om du vil, chill fra der du er!

Les hva andre sier om Tjeldøya…

Unn deg selv et opphold på Tjeldøya

Se det for deg… du pakker kofferten, kommer kjørende eller med fly og vi henter deg på flyplassen. Du trenger ikke tenke på å handle mat, eller vandre på butikker – her er nemlig ingen ? Vi har alt du trenger her på huset, og har vi det ikke så fikser vi det – du trenger bare å si hva du vil ha! Luksus!

Vi er her for å gjøre ditt opphold best mulig! Uansett din grunn til å komme hit, så gjør vi vårt ytterste for å guide deg til ditt neste nivå i ditt liv. Vi gir deg en helhet som gjør at du sparer utrolig mye tid – istedet for å “fikse alt selv” – så kan du ved å komme hit noen dager få hjelp med det du trenger akkurat nå.

DE GODE SAMTALENE

DE SMÅ STORE ØYEBLIKKENE

Det er ofte da skjer, i pausene, når vi tar et avbrekk, møter nye mennesker, slipper opp litt… da kommer ofte aha-øyeblikkene.

TID FOR NYTELSE

TA VARE PÅ DEG SELV

Muligheten til og bare rusle fra rommet og ut i boblebadet når det passer deg. Tid for deg. Litt jobbing. Litt chill. Du bestemmer.

BARE VÆRE

NOTATBOKEN OG DEG

Nye ideer og tanker kommer gjerne når vi ikke er hjemme. Når vi gir oss selv rom for og bare være akkurat nå – i noe nytt.

I ETT MED NATUREN

VÅKNE OPP TIL DETTE?

Det er noe magisk med å våkne opp her på Tjeldøya. Naturen er med deg hele veien, også når du våkner opp her…

Velkommen til Tjeldøya på IIMAMIHELG!

Sikre din plass til helgen ved å bestille nå.

Du finner oss her:

  • [thrive_global_fields id=’2′ multiline=’0′ inline=’1′]
  • [thrive_global_fields id=’5′ inline=’1′]
  • [thrive_global_fields id=’3′ inline=’1′]
  • messenger