The Purple World

live webinar MED IISA

Hvordan skape din nye story, og en ny måte å leve på – i kjærlighet, frihet og overflod. + en hemmelig spesiell invitasjon til The Purple World og Mansion City… 

12. SEPTEMBER

20:00

Legg igjen navn og epost (og tlfnr om du vil ha sms varsling før vi starter), så sees vi på søndag kl 20:00 til et spennende webinar! 

Dette vil du oppleve denne kvelden:

01

Din nye story 

Det starter med oss selv. Hvordan vi kan skape en ny story for oss selv, og hvilken story er det vi egentlig vil ha? Hvilket liv er vi ment å leve? Vi går dypt inn i kjærligheten i oss selv, alle mulighetene som ligger der, ikke små – men enorme muligheter som alle har tilgang til. Når vi ser hvem vi egentlig er, i kjærligheten – endrer også livene våre seg på en overraskende måte – og tiden er inne nå for så mange, vi er midt i en ny historie i verden! 

02

En ny måte å leve på

Vi snakker om den store oppvåkningen, hva er den egentlig? Vi går inn i en ny måte å leve på. Flere og flere ønsker å oppleve noe nytt, og er åpen for nye måter å leve på. Vi ser på hvordan vi kan oppleve kjærlighet, frihet, overflod, samhold og utvikling på en fantastisk måte! Så mange har så mye – og tiden er inne for å åpne opp for nye måter og oppnå drømmer på, en enklere måte! 

03

Invitasjon til “The purple world” & “mansion City” 

Vi har noe stort på gang, noe som vi vil invitere flere med på. Dette er hemmelig – og helt unikt! Vi har aldri startet noe lignende, og vi ønsker å invitere med noen personer til å være med fra starten. Jeg vet dette høres kryptisk ut, men samtidig vet jeg at de som dette passer for vil finne veien til oss. Energiarbeid er nemlig slik, jeg tiltrekker meg de som skal høre om dette. Dette er ikke et lite kurs, dette er en investering i noe helt nytt og råspennende – for deg som vil oppleve noe helt unikt…. meld deg på webinaret om du er nysgjerrig og vil høre mer…  

Om Iisa Mari Persen

Energiguide

Jeg bidrar til at så mange som mulig kan leve i kjærlighet, og transformere livet sitt ved hjelp av energier. Jeg er også en guide inn i den nye verden som nå igangsettes over hele verden – oppvåkningen. Foredragsholder, forfatter, kursholder, og eier Tjeldøya Slott sammen med min mann Ragnar. Dette er stedet hvor mennesker kommer for å skape de store transformasjonene og designe livet sitt – i kjærlighet. I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, og er i dag et aldri så lite mirakel som kreftfri! Om det er selvutvikling, spiritualitet, helse, økonomi eller business – spiller ingen rolle – med energier, rå metoder og kjærlighet løser vi alt! Velkommen inn i mitt univers, la oss skape sammen! 

[tcb-script src=”https://cdn.useproof.com/proof.js?acc=hWnncfpxhDUd0urreOeiF7MyUEz1″ async=””][/tcb-script]