Tiltrekk deg nye team-medlemmer

Tiltrekk deg nye team medlemmer i din 

network marketing

Er du lei av å løpe etter potensielle folk for å finne de som vil jobbe med deg? Vil du heller at de skal komme til deg?! 

Se 3 timers workshop når du vil – og få oppskriften på hvordan du kan jobbe på en mye enklere og mer morsom måte, slik at de spør om de kan få jobbe med deg!   

Jevnlig nye distributører

La de finne deg

De kontakter deg

Bygg din salgstunnel

Hvorfor denne Workshopen er smart​​​

Det er mulig å få sukess med network marketing, ja det er en av verdens råeste businessmodeller – likevel er det enormt mange som er registrert i et selskap og ikke tjener det de ønsker. Hvorfor? Når businessen er så smart? Jo, det er fordi måten en blir oppfordret å jobbe på ikke tiltaler veldig mange. Det å kontakte mennesker, invitere, presentere, følge opp – det virker, det er ingen tvil om det -men ikke alle vil jobbe slik.  

Er du en av dem som kan tenke deg at folk kommer til deg? De finner din invitasjon, ser din presentasjon, eller din sponsor/uplines presentasjon uten av du trenger å være til stede – ja, mens du gjør noe annet – høres det ok ut? Eller du kan presentere for dem på en morsom måte når du nailer metoden jeg bruker for å samtaler.,  

Denne måten å jobbe på er noe enormt mange gjør, bare ikke i network marketing, men systemet fungerer for denne bransjen også – det er en jobb å aktivere dette, men tiden du bruker på det er verdt enormt mye når resultatene dine kommer – og når du lærer ditt team det samme! 

Dette får du på Workshopen

Det spiller ingen rolle hva du kan fra før av – du vil få steg for steg strategiene slik at du aktiverer din automatiske network marketing business slik det passer deg. 

SYNLIGHET

Du får veien til hvordan du får synlighet nå. Yes, det har endret seg hva som virker og ikke virker. For at de skal se hva du har trenger de å oppdage deg – jeg viser deg hvordan! 

FREEBIES

Businessfolk har brukt freebies – gratis goodies i mange år, fordi det virker! På workshopen får du vite hvordan du kan bruke freebies til både og få distributører og kunder!

MULIGHETEN

Hvordan skal du vise dem muligheten på best mulig måte? Jeg har en metode som virker på alt! Når du lærer den så er det moro å snakke med folk om den fantastiske bransjen som du er i! 

LANDINGSSIDE

Din landingsside er din trafikkmaskin som du bestemmer over – og som riktig organisert får folk til å komme til deg. Dette er noe av hovedårsaken til at du slipper å kontakte folk hele tiden, men de finner deg. 

AUTOPILOT

Målet er en automatisert network marketing business så langt som mulig. Du får oppskriften på hvordan du gjør det i alle ledd. Network marketing er selvfølgelig en business hvor vi jobber med mennesker, men veldig mye kan automatiseres!

7 DAGERS CHALLENGE

Jeg guider deg gjennom hvordan du lager en 7 dagers challenge for deg selv. Ikke noe stress med å finne kurs på dette – gjør det på egenhånd – og så, ikke minst gjør dette sammen med teamet ditt. Flere sammen gir resultater og super energi og guts til å ta action, for du vil ha fart i teamet! 

Få rå Bonus nå!

Du får også denne workbook/pdf på 88 sider som hjelper deg hele veien, slik at når du er ferdig med workshopen så vil du lettere finne tilbake til det du vil fokusere på. Ja, for det er ofte slik at vi ikke alltid tar action selv om vi har lært noe, denne hjelper deg til å få oversikten slik at du finner det som passer for deg videre. 

Kan jeg lære mitt Team å jobbe slik?

Når du har vært med på workshopen får du klarheten og den ABC du trenger for å jobbe med network marketing på en ny måte – og du kan lære ditt team å jobbe på samme måte, ja de kan faktisk bruke det du skaper hos seg selv med noen få enkle grep. Dette får du vite alt om i workshopen, for vi vet at duplisering er superviktig, ellers er det ikke network marketing, så bare slapp av – du får oppskriften på hvordan du dupliserer dette også. Er du klar for å jobbe på en ny måte, så meld deg på workshopen så sees vi! Se workshopen når du vil – og du har tilgang så lenge du ønsker.

Iisa Mari Persen

Jeg er din leder på workshopen og vil guide deg gjennom dette på en måte som gjør at du forstår selv om du ikke er vant til å jobbe med det tekniske. Der fins enkle løsninger, og jeg vil vise deg dem! Jeg er en businessmentor som elsker å vise hvordan det er mulig å ha det moro i businessen samtidig som en tjener bra! 

Hvem passer

dette for? 

Denne workshopen er for deg som er råklar for å jobbe på en ny måte i network marketing! Du skjønner at dette krever litt jobb av deg for å sette i gang, men også at du da vil kunne oppleve at potensielle distributører kontakter deg – eller også melder seg inn i ditt team uten at du har snakket med dem! Så dette er for deg som er klar for å brette opp ermene og se nytt på network marketing bransjen – er du en av dem, så passer denne workshopen superbra for deg! 

ER DU KLAR?

Meld deg på workshopen og jobb smartere med din network marketing