Tjeldøya

Velkommen til Tjeldøya for å skape din nye story!

Book deg inn så mange dager du ønsker, ta med deg det du vil endre i kjærlighet, helse, jobb eller økonomi – og opplev magien i de store transformasjoner som skjer her hos oss. 

Vi har åpent ​den første uka i hver måned..

2022: 

3.-9.januar

31.januar- 6.februar

28.februar- 6.mars

4.-10.april

2.-8.mai

30.mai- 5.juni

4.-10.juli

29. august- 4.september

3.-9.oktober

31. oktober- 6.november

5.-11.desember

Et nytt konsept –  til det beste for deg

 Jeg har holdt kurs i mange år i selvutvikling og business. Sjelden har det eksistert et kursprogram, fordi jeg har jobbet med de som har vært til stede, og i kombinasjonen av og “bare vite” hva mennesker har behov for – og det som skjer når vi møtes i samme rom, så klarer vi alltid å finne ut hva som trengs akkurat da, og så jobber vi utfra det, enormt effektivt og transformerende! Vi får utført store endringer på kort tid, samtidig som det føles helt riktig for de som er med på denne reisen.   

Disse erfaringene over lang tid har gjort at jeg har skapt konseptet som er på Tjeldøya, nemlig at du kan sjekke inn her når det passer deg, og være så lenge som er rett for deg. Noen ganger er det 1 person som er her, andre ganger 4, 10 eller helt fullt. Det blir alltid slik det skal. 

Hvis du har en tanke om noe i livet ditt du gjerne skulle ønske var annerledes, så kan jeg hjelpe deg om du kommer hit. Du får det du har behov for i livet ditt akkurat nå. 

Hva hjelper jeg mennesker med? 

Jeg kaller det de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Helheten av et godt liv. Alt henger sammen, og noen ganger så vet vi ikke helt selv hva vi ønsker oss, men i samarbeid finner vi veien. 

  • KJÆRLIGHET: Det handler ofte om egenkjærligheten, og det å leve i kjærlighet i hele livet sitt. Det høres stort ut, men det er gjerne der det ligger når vi graver litt. Det å snu disse energiene transformerer livet til en helt ny måte å leve på. 
  • HELSE: Vi jobber med helhetlig helse, de smarte endringene som bidrar til en bedre helse. Jeg utfører healing for de som ønsker det når de er her. Når det gjelder helse har vi selvfølgelig ingen garantier. Vi jobber med energier, skaper en plan sammen, samt går i dybden på hva som kan påvirke helsen. 
  • JOBB: De som er i fast jobb og ønsker seg mer arbeidsglede, føler seg stresset, sliten eller utbrent – er velkommen hit for å få ny energi, snu tankene og følelsene om sin egen jobb, eller få hjelp til å finne en ny vei om det er ønskelig.  
  • BUSINESS: Hvis du vil komme i gang med din egen business eller er i business og ønsker hjelp med din suksess, så er Tjeldøya stedet! Her hjelper vi med energier og strategier! Ofte er utfordringer med business knyttet til noe personlig. Vi hjelper også med nettsider, markedsføring, ideer, struktur, alt du trenger av teknisk hjelp: annonser, salgssider, videoer…. og mye mye mer!  
  • ØKONOMI: Vil du skape en bedre økonomi? Vi hjelper med dette! Alt fra å snu dine penge-energier, gamle tanker om økonomi, til å se hvordan du kan skape flere inntektskilder utfra hvordan du ønsker å leve. Du kan skape en bedre økonomi på mange måter, vi finner det som passer deg best og hjelper deg i gang!
  • HELHETEN: Ønsker du snu energiene dine for å leve et bedre liv? Noen ganger handler det om hele livsstilen, eller alle de 4 store, det å finne veien – kanskje en helt ny vei. Finne mer mening, eller en ny mening, søke innover, åpne opp for det spirituelle – eller utvikle seg mer. Elske livet!    

Du trenger ikke en gang vite hvorfor du vil komme hit. Ofte kommer det mennesker til meg som sier: “Jeg bare visste at jeg skulle være her.” Det er energiene, intuisjonen, magefølelsen – kall det hva du vil, men noe i dem har visst at de skulle være med meg i noen dager. Derfor holder jeg ikke vanlige kurs lenger. Jeg vil at mennesker skal få det de trenger når de trenger det. Derfor har vi åpnet Tjeldøya allerede nå, mens selve stedet er under utvikling – for det mest viktige er det som skjer når vi møtes…  

Er du klar for Tjeldøya?

Bestill ditt opphold nå, så sikrer du den beste prisen.

Vi henter deg på Evenes lufthavn om du kommer med fly. 

Overnatting, mat og drikke under hele oppholdet er inkludert. 

Les hva andre sier om Tjeldøya…

Et sted for chill og action! 

Det skjer noe med oss når vi kan komme til et sted og bare være oss selv. Det er da vi finner ut hva vi egentlig ønsker og har behov for. Det er og da vi kan fokusere uten forstyrrelser, og kan få gjort mer enn på flere måneder hjemme – samtidig som det er rom for å slappe av og finne ny energi til å skape det livet en drømmer om. 

Du bestemmer hva og når… vi lever uten tid!

Ønsker du å sitte litt i boblebadet midt på dagen? Vil du gå en tur etter lunsj? På Tjeldøya lever vi uten tid – vi er her for å gi deg all den hjelpen du har bruk for, når du ønsker det! 

Vi legger til rette for at du skal få et ebst mulig opphold, alt du behøver å gjøre er faktisk å komme hit. -for når du er her så vil det falle på plass slik at tiden din her blir slik det er ment å bli. 

Klar for å hjelpe deg… og vi har god plass!

Konferansesalen er stedet hvor vi går ut og inn som det passer oss, det er alltid hjelp å få – om du vil jobbe på dagen eller kvelden, så er vi her for å serve deg til dine neste rette steg. 

Stedet har 1265 kvm, så vi har masse areal slik at avstand er ikke noe problem for oss å holde. Tjeldøya er stillhet, og samtidig tar vi massiv action på det du ønsker når du er her. 

Energier –  Strategier og Masterplan!

Når du er her så jobber vi med å transformere det som trengs, vi finner strategier som er smart for deg å gjøre fremover – og sammen skaper vi en Masterplan slik at du kan enkelt fortsette reisen når du er hjemme igjen. 

Når folk er på kurs hos meg sier de ofte: “Det var brikkene jeg manglet”… Jeg tenker utvikling og nye steg alltid er spennende. Noen ganger trenger vi det mer enn andre ganger, og noen ganger så vil vi bare på et annet nivå. Uansett hvor du er i livet så er du velkommen hit til oss på Tjeldøya. 

Unn deg selv et opphold på Tjeldøya

Se det for deg… du pakker kofferten, kommer kjørende eller med fly og vi henter deg på flyplassen. Du trenger ikke tenke på å handle mat, eller vandre på butikker – her er nemlig ingen ? Vi har alt du trenger her på huset, og har vi det ikke så fikser vi det – du trenger bare å si hva du vil ha! Luksus! 

Vi er her for å gjøre ditt opphold best mulig! Uansett din grunn til å komme hit, så gjør vi vårt ytterste for å guide deg til ditt neste nivå i ditt liv. Vi gir deg en helhet som gjør at du sparer utrolig mye tid – istedet for å “fikse alt selv” – så kan du ved å komme hit noen dager få hjelp med det du trenger akkurat nå. 

DE GODE SAMTALENE

DE SMÅ STORE ØYEBLIKKENE

Det er ofte da skjer, i pausene, når vi tar et avbrekk, møter nye mennesker, slipper opp litt… da kommer ofte aha-øyeblikkene.

TID FOR NYTELSE

TA VARE PÅ DEG SELV

Muligheten til og bare rusle fra rommet og ut i boblebadet når det passer deg. Tid for deg. Litt jobbing. Litt chill. Du bestemmer.

BARE VÆRE 

NOTATBOKEN OG DEG

Nye ideer og tanker kommer gjerne når vi ikke er hjemme. Når vi gir oss selv rom for og bare være akkurat nå – i noe nytt. 

I ETT MED NATUREN 

VÅKNE OPP TIL DETTE?

Det er noe magisk med å våkne opp her på Tjeldøya. Naturen er med deg hele veien, også når du våkner opp her…

Om Iisa

Unstucking og energier er min superpower! Om det er kjærlighet, helse, jobb eller økonomi – selvutvikling, spiritualitet eller business… så er jeg her for deg. Du er velkommen til Tjeldøya! 

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. Min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, å bidra til transformasjoner. 

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagens situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, har skapt mange kurs både online og på mange steder i Norge og utlandet. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Driver Energiklubben online og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen – TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende –  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann Ragnar.  

2021 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville…. det er ditt valg! Er du med? 

Velkommen til Tjeldøya!

Du bestemmer selv hvor mange dager du vil være her hos oss. Sees vi?    

Du finner oss her:

  • [thrive_global_fields id=’2′ multiline=’0′ inline=’1′]
  • [thrive_global_fields id=’5′ inline=’1′]
  • [thrive_global_fields id=’3′ inline=’1′]
  • messenger