Transformasjonsuke 8 dager

Hei! Du har nå en unik mulighet til å få tilgang til Transformasjonsuka 8 før den går i “produksjon”. Jeg har hatt en testrunde med en gruppe, og ønsker noen flere med på dette. Du får tilgang til opptak av 19 transformerende livesendinger! Du kan se når du vil i vår hemmelige Facebookgruppe. I tillegg får du også hovedkurset når det er produsert. Denne muligheten gjelder bare i noen timer!

KLAR FOR Å LEVE I RETTENERGIFELT?

Til deg som vil LEVE MER   TJENE MERGI MER

Vil du oppdage hvordan du oppnår overflod i de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi? 

Bli med Iisa på 

TRANSFORMASJONSUKESE NÅR DU VIL

Online uke for deg som vil noe mer og er klar for å ta action nå! Dette foregår i en hemmelig Facebookgruppe hvor du får veiledning av meg i 8 dager! Dette gjøres via Livesendinger 2 ganger pr dag, morgen og kveld, lydfiler og oppgaver som gjør at du transformerer livet ditt! Du vil få beholde alt dette når de 8 dagene er over. 

Dette er opptak til et kurs som vil koste 4000.- når det lanseres ut senere, men blir du med nå så betaler du kun 1990.- Kurset dypdykker i mine 2 metoder: Maermetoden og Tadametoden + vi jobber med frekvensendring i tillegg – noe som har endret mitt liv!

BONUSER: MAERMETODEN – VIDEO 1 TIME MANIFESTERINGSKURS – 3 VIDEOER A 1 TIME MANIFESTERINGSBOKA – DE 22 STEG DU TRENGER TRIBEN I 14 DAGER: 150 VIDEOER/LYDFILER!

Jeg har satt sammen ekstrem pakke for å gi deg en amazing uke – dvs 8 dager – full av transformasjon hver dag som gjør at du endrer livet ditt og kan nå mot dine største mål og det livet du er ment å leve.   

NÅR

Når du vil!

HVOR

Alt er online (fra komforten i din egen stue eller jobb) 

HVEM

Du, og flere andre fra hele landet! 

KOSTNAD

4000.-  – INTRO: kun 1990.- 

Slik fungerer det

  • Du registrerer deg – og får rett etterpå invitasjon til gruppa det skal foregå.
  • Check CircleVi tuner inn hver morgen med Live og jeg setter en kraftfull intensjon for dagen
  • Jeg gir deg en guidet session i en av de 4 store
  • Vi oppsummerer med dine power action for dagen (for å holde deg i drift) – Du får PDF som du kan samle til en bok etterpå.
  • Check CircleDu får lydfiler som hjelper deg i prosessen.
  • Check CircleDu går ut og tar dine reelle rette steg mot å oppnå dine neste store mål! 

Gjør deg klar for eksplosiv vekst. Klarhet. Spiritualitet. Action. Manifestering. Frihet. 

Bruk 8 dager på å få klarhet, actionsteg – transformasjon – det du trenger for å oppnå overflod i kjærlighet, helse, jobb og økonomi. 

Inviter gjerne med deg de du vil dele uka med!