Veiledning – Ditt liv eller business på et nytt nivå!

Tid for å ta ditt liv til neste nivå?

Du kan møte Iisa på Zoom online, i Oslo eller på Tjeldøya

FRIHETS-TIME

Skap en ny story

Invester 45 minutter av ditt liv på noe som transformerer ditt liv – eller din business!

Få klarheten, det konkrete, steg for steg oppskriften, og nøyaktig det du trenger akkurat nå.

Se under her hva du kan få veiledning til. 

Iisa Persen

Frihetsguide

Få personlig veiledning av Iisa til dine Neste Rette Steg så du får Raskere Resultater

Du velger selv hva som passer deg, eller du kan og velge en inspirert time slik at vi jobber med det som kommer opp underveis. Under her kan du se hvilke temaer jeg jobber med, så kan du selv velge om du vil gå for en av dem – eller kombinere to eller alle tre. Det er opp til deg. Vi bruker dine 45 minutter slik du ønsker det og på best mulig måte for deg. 

Livskart med Maermetoden

Dette er for deg som ønsker et design av hele livet og hvordan du transformerer og manifesterer dette – uansett hvilken situasjon du er i nå. Vi jobber med definering, design, manifestering, action, energier, rutiner, ritualer og dine ønskede resultater. Dette er gjerne for deg som står fast i en eller flere av de 4 store: kjærlighet, helse, jobb eller økonomi. Når vi er ferdig har du et livskart som guider deg videre. Denne session vil gi deg en helhet slik at du har en total indre ro på hva du skal fremover og hvordan du skal gjøre dette. 

Energier & Informasjon 

Dette er for deg som ønsker en spirituell session, både for å transformere din gamle story – gi slipp på energier du ikke lenger har bruk for, og for å ta i mot og aktivere din nye story energimessig. Mange som har “prøvd alt” finner at energiarbeide hjelper dem. Vi går også inn og “henter ned” informasjon som er nyttig for deg på veien videre. Vi gjør og opptak slik at du kan bruke denne session senere.  Etter en slik session får du både en ny start og klarhet med dine neste rette steg, så du vet hva du skal gjøre fremover. 

Boost din Business

Dette er for deg som har egen business eller vil komme i gang. Vi jobber med energi + strategi + action – som vil gi deg resultater! Du har f.eks utfordring med det tekniske – som jeg kan hjelpe deg med der og da. Er du redd for å selge, eller for å være synlig, eller du er usikker på din retning med din business – jeg kan hjelpe deg! Jeg har bl.a.  lang erfaring med online business – alt fra bøker, online kurs, medlemsportaler, Mastermind og VIP grupper. Jeg er oppdatert på hva som fungerer i 2022, det som virker før, virker ikke nå – book en time med meg så guider jeg deg med din business. 

Om Iisa Persen 

Gründer siden 2011, foredragsholder, forfatter, mastermindleder for business og selvutvikling, en bråte med kurs, “Queen of Unstucking”,”Støveln”, solgte alt og flyttet til Santorini, vært konkurs, diagnosen uhelbredelig kreft, finnmarking som har vært ute en vinternatt… jeg er ikke en ting, og det er ikke du heller. Det er kombinasjonen av våre erfaringer, vår kunnskap, visdom, menneskemøtene, utdanningen, opplevelsene… alt dette former oss slik at vi kan gi noe til andre mennesker. I 2021 kjøpte min mann og jeg rådhuset i Tjeldsund for å skape det til Tjeldøya Slott – et sted for transformasjoner og amazing opplevelser, en lykke å være i nord igjen! 

Min oppgave er å guide flest mulig til et liv i frihet – det gode liv.

Det tar bare 1 sekund å gå fra gammel story til ny story. Utfordringen er å bli værende der. Jeg viser deg hvordan du fortsetter å leve der 24/7.

Jeg har kun noen få timer hver uke som er satt av til personlig veiledning, så hvis dette er for deg, bestille din time nå – for din transformasjon. 

marGRETHE SKÅR

Helseveileder

Iisa er en fantastisk mentor og kan virkelig kalle seg en ekte amazon. Jeg har vært VIP kunde hos Iisa siden desember 2017, og jeg har ikke angret ett sekund på det valget. Hun har en helt spesiell evne til å få deg ut av komfortsonen slik at du kan skape det livet du har lyst å leve. Det spesielle med Iisa kontra andre business mentorer er at hun hjelper deg ikke bare med det praktiske hun hjelper deg også til å jobbe i rett energi. Min erfaring ved å jobbe på denne måten er at du lærer å balansere de 4 store (Helse, kjærlighet, økonomi og jobb).

Anbefaler deg på det varmeste å jobbe sammen med Iisa du også.

margretheskar.no

VERENA WADDELL

Visual Artist

Master Mind with Iisa pull together and make sense of most of the ‘alternative ‘teachings I have encountered before. Her determination, entusiasm and balance of intuition, own experience and massive knowledge ties her teachings into real, credible hands-on courses with tools to lift life-quality to new heights! High Five!

verena.no 

ANNE IRENE ENGE

Kommunalsjef

Wow! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne egentlig. Siden jeg «fant» Iisa og startet å jobbe med henne har livet mitt forandret seg totalt. Jeg var negativ, i en jobb jeg ikke trivdes i, så veldig lite muligheter, og tenkte at dette blir vanskelig. Så startet jeg å jobbe med Iisa sent i 2018, og hele 2019. Det har snudd alt! Drømmejobben jeg er i nå fikk jeg etter å ha brukt hennes metoder, jeg får stadig «det slik jeg vil» når jeg bare aktiverer. Hun inspirerer, motiverer og sparker i akkurat riktig miks!! Hun er den råeste dama til å få meg til å ta action og ta riktig action. Jeg hadde ikke vært den jeg er og der jeg er i dag uten henne! Jeg skal fortsette å jobbe med henne, for jeg er klar for å nå nye steg og nivåer. Jeg vet det blir amazing, og jeg vet at jeg får til det jeg vil. Jeg må bare sørge for å gjøre min del av jobben!Så dersom du er sulten lysten på suksess, er villig til å gjøre det som trengs og ta ansvar, rett og slett får deg et nytt liv. Da er Iisa den aller beste du kan ha som mentor. 

Book din Transformasjonstime her!