21.4 C
New York
mandag, august 15, 2022

Buy now

spot_img

Vil du åpne mer opp for det åndelige? [Lydfil + tekst]

Det å leve i en verden hvor du kjenner og lever etter at der er noe mer, det er amazing! Opplevelsene og den indre roen som kommer når en virkelig åpner opp, det er så verdifullt – jeg har ingen frykt for noe, samtidig er livet spennende – fordi en åpner opp for noe helt annet i livet. Dette gir en sjelero, samtidig som en fokuserer på sine neste steg med en helt annen dybde enn før. Jeg takker alle som jeg har møtt på min vei som har hjulpet meg å åpne opp slik at jeg kan leve dette livet som jeg lever, jeg vil aldri gå tilbake til slik det var før dette!

For et år siden møtte jeg en mann som virkelig hjalp meg til å jobbe på et høyere nivå, og gjorde at jeg kunne bidra enda mer til mennesker som søker noe annet. For å motta dette handler det mye om å være åpen. Dette er ikke “lytt til litt musikk og ta en meditasjon” – med disse trenger du ikke stenge ut verden helt, det spiller ingen rolle om du legger merke til andre lyder. Det handler mer om å bare være. Ikke anstrenge deg for å få noe til, bare vær til stede. Det er alt som behøves.

For å åpne mer opp så trenger vi å trene på det, som alt annet. Mange lurer på hvordan man åpner mer opp, får disse beskjedene, klarheten, energiene som vibrerer osv… trening trening trening. Jo mer du eksponerer deg selv for dette, jo mer du er åpen, jo mer du lever uten forventninger – men er nysgjerrig – jo lettere vil det komme til deg. Da jeg skapte lydfilen under her til Energiskolen jeg hadde var det mange som skrev til meg om opplevelser de fikk. Denne er en av de første jeg skapte etter at jeg selv “kom opp i et høyere nivå”.

Jeg har lastet den opp her så flere kan få muligheten til å lytte til denne. Lydfilen er på 9 minutter. Jeg snakker i halve lydfilen, så spilles musikken like lenge så du selv kan sitte i det, og oppleve det som kommer til deg. Ikke stress om det kommer tanker til deg. Det gjør ingenting. Legg bare merke til hva som kommer til deg. Namaste.

Ønsker du flere lignende lydfiler? Jeg har satt sammen en frekvenspakke med 10 lydfiler her:

[thrive_link color=’blue’ link=’https://luckylinda.simplero.com/purchase/90333-Frekvenser-10-lydfiler’ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]10 LYDFILER[/thrive_link]

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,433FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles