22.3 C
New York
søndag, mai 29, 2022

Buy now

spot_img

Vil du komme til Santorini?

Er du en av dem som har Santorini på din bucket list? Eller ønsker du å endre noe i livet ditt? Hvorfor ikke gjøre det på Santorini? Visste du det, at du kan komme ned til Santorini i sommer på en amazing transformasjonsreise? Det slo meg da noen skrev “kanskje jeg kommer neste sommer, i 2020.” Greia er, at dette er ikke en vanlig reise. Dette er ikke noe du planlegger om et år. Transformasjoner skal utføres så fort som mulig etter en forstår en ønsker det. Hvorfor venter vi? Med å transformere livene våre? Enda vi vet det er mulig! Det er mulig for alle!

Dette er for de som vil leve i frihet, de som vil på et annet nivå i sitt liv eller business. De som ser at ved å transformere energiene, skape en masterplan, jobbe spirituelt, åpne opp for noe nytt, ja virkelig leve et amazing liv – uansett hvilken fortid man har – ja om det klinger, så er Santorini en mulighet.

Jeg elsker Santorini! Denne øya er helt spesiell, og når du kjenner energiområdene så skjer magiske ting. Når mennesker kommer hit til meg her, så skjer det noe med dem, det er som i øyeblikket de lander – så er de i en annen verden. Like amazing hver gang! Jeg jobber på et spesielt nivå det er umulig å forklare egentlig – men la meg gjøre et lite forsøk her…

Uten å snakke med mennesker vet jeg hva de trenger bare ved å være i nærheten av dem. Jeg får informasjon. Ikke bare informasjon men også visdom om hvordan dette skal gjøres. Jeg kombinerer dette med metodene jeg har utviklet siden 2002. Alle får det de trenger, uansett hva det er slags transformasjon de skal gjennom. De reiser herfra som “nye” mennesker, og det er utrolig magisk å se hva de gjør i etterkant når de kommer hjem.

I sommer er også utrolige Kristina Stavrum her i en periode. Hun gjør deg ny på sin egen helt spesielle måte. Gir deg energipåfyll og energibalansering mens du er på Santorini. Hun er inspirator, coach, frisør og stylist for å nevne noe…hehe, jeg pleier si: hun må bare oppleves!

Her på Santorini lever vi i et eget tempo, helt uten tid. Vi besøker øya mens vi jobber, og ingen vet egentlig noe som helst før de kommer hit. De kommer i tillit – til at det rette vil skje, og det gjør alltid det. Vi har ingen program – det er unikt for hver person som kommer ned. Vi går selvfølgelig gjennom metodene jeg bruker, som snur opp ned på livet ditt om du vil. Fryktløs. Frihet. Ro i sjelen. Overflod. Lykke…. life is amazing!

Jeg er så enormt lykkelig over å være her på øya! Jeg solgte alt i 2017 og kom hit med 2 kofferter. Dro til Spania like etterpå for å holde kurs for 20 amazing kvinner, på vei tilbake til Santorini ble kofferten borte. 1 koffert igjen på Santorini. Savnet ingenting! Etter det stoppet jeg å bry meg om ting. Vi trenger ikke så mye her på øya. Vi lever lykkelige liv, og ånder for å hjelpe alle som kommer hit til å transformere sine liv.

Kjenner du at Santorini og transformasjonsreise trigger noe i deg? Er du impulsiv så kan du komme ned i år. Det er flere muligheter. Jeg tar gjerne en samtale med deg for å finne ut om dette passer for deg. Bare send meg en melding i messenger så hører du fra meg.

Er jeg helt ny for deg? Da anbefaler jeg deg å sjekke ut denne liven:

 

Vil du lese mer om å komme til Santorini finner du det her:

[thrive_link color=’red’ link=’https://www.askiisa.com/santorini-2019/’ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]SANTORINI[/thrive_link]

Hvis du vil snakke med meg så avtaler vi tid her:

[thrive_link color=’blue’ link=’https://m.me/iisaunstuckingpeople?ref=w6583847′ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]MESSENGER[/thrive_link]

Ønsker deg en flott dag!

Santorinihilsen fra Iisa

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,334FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles