Er du en av dem som er overklar til 
et amazing liv?!
Da er kanskje VIP måned rett for deg...

Klikk på knappen og registrer deg nå for å sikre 50% rabatt. Kun 8 plasser til denne prisen. Har du spørsmål om VIP - kontakt med i messenger. 

Velkommen til VIP måned! Dette er for deg som vil jobbe med selvutvikling eller business. 


Du har "ubegrenset" tilgang til meg (innenfor rimelighetens grenser) i en hel måned. 

VIP er for deg som er KLAR for å oppnå frihet i det du ønsker! 

Jeg vil være der for deg "24/7" når du trenger hjelp til ditt neste rette steg. 


Jobber du med business så vil jeg ikke utføre for deg - men fortelle deg hva du skal gjøre. Vil du ha f.eks teknisk hjelp utført kan du bestille dette som et tillegg. 


Jeg jobber med energier - noe som gjør det ekstra verdifullt og du vil få en annen opplevelse enn når vi "bare" tar action - selv om vi og selvfølgelig jobber med din masterplan for livet! Hver gang vi snakkes vil jeg jobbe med dine energier - eller uten å snakke med deg - om du skulle trenge det. 


Denne måten å jobbe på krever at du har tillit til mine metoder. Jeg vil og lære deg MAER-metoden i dybden slik at du kan endre livet ditt varig. 


Du bestemmer selv om du vil jobbe med meg 1 måned eller flere måneder. Du bestemmer deg 1 uke før måneden er omme, om du ønsker å jobbe videre eller om du har fått det du trengte da. 

Jeg jobber med max 10 personer hver måned, og jeg har 2 personer jeg jobber med allerede ut 2019 - så det er pr nå 8 plasser ledig. 


Du starter din VIP måned når du vil! Fra høsten av vil prisen være 30 000 for en VIP måned - men akkurat nå vil jeg tilby de 8 første som registrerer seg 50% rabatt!!! Det er kun 8 plasser - så er dette deg, registrer deg i dag! 


Copyright 2019 IISA