21.4 C
New York
mandag, august 15, 2022

Buy now

spot_img

Wow the Now! Skap et magisk liv

Hjertelig velkommen med på en superinspirerende livekveld med meg kl 20:00 🤗

Vi har vært gjennom mye de siste 2 årene, og nå har jeg lyst til å dele hvordan jeg lever et magisk liv nå! Jeg har lært så mye av så mange på min reise, og det – sammen med en sjelsoppgave som tar tak i meg hver dag, ja så lever jeg et vakkert liv, tross mange utfordringer.

Jeg har lyst å fortelle om mitt energiarbeid og mine strategier – for jeg vet det kan støtte deg til ditt neste nivå, til å oppnå målene med letthet, til å manifestere drømmelivet… ja alt du vil! Bli med live – det er alltid mest magisk om en kan, og del gjerne spørsmål du har under her – hva ønsker du hjelp med? Jeg er her for deg 🙏 I kjærlighet, Iisa 💜

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,433FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles